Yarın KPSS'ye gireceğim ama yanımda kimse yok. Eşyalarımı verebileceğim emanet yerleri var mı çoğu okulda? Biliyor musunuz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim bildiğim kadarıyla sınav yapılan okulların çoğunda resmi olarak emanet yeri bulunmuyor o yüzden buna güvenerek gitmemek daha iyi özellikle telefon çanta anahtar gibi sınav binasına alınmayan eşyalar varsa önceden bırakacak bir yer ayarlamak gerekiyor bazı okulların çevresinde emanetçi veya bu amaçla hizmet veren yerler olabiliyor ama her okulda kesin olur diye bir şey yok mümkünse sınav yerine gitmeden önce çevrede emanet bırakabileceğin bir yer var mı diye bakmanı tavsiye ederim çünkü sınav sabahı bunu düşünmek ekstra stres yaratabilir.
ÖSYM kuralları gereği okul binalarında resmi bir emanetçi bulunmuyor. Ancak sınav sabahı okulların çevresindeki kantin, bakkal veya kırtasiye gibi işletmeler küçük bir ücret karşılığında emanet alabiliyor. Yine de riske atmamak adına yanına sadece şeffaf pet şişe su, sınav giriş belgesi ve kimliğini alarak gitmen en huzurlusu olacaktır. Zihnini eşyalarına değil sorulara odakla, emeklerinin karşılığını alacağın harika bir sınav olsun! Başarılar dilerim 🎓✨✍️
Cevap
2Cevap
Emanet yeri yok ordan bir aileye bırak herkes yardımcı olur 🙏🏽
Bilmiyorum ben en son sınava sadece akbilimi alıp gitmiştim.
Hayır yok
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?