Evlenmek istiyorum olmuyor. Çalışmak istiyorum iş bulamıyorum ya da ararız deyip dönüş yok. Anlamıyorum ya cidden. Hayatım sonsuza dek böyle mi olacak hep evdeyim süslenip dışarı çıkmayı bile özledim. Ne sosyal yaşantım var (arkadaşlardan yana da yüzüm gülmedi) ne işim var ne ilişkim var sosyal medya desen son derece güvenilmez ona rağmen bakınıyorum 1 Allah’ın kulundan bile istek gelmiyor (çirkin değilim.) yüzü tam gözükmeyen fake kız hesabım var o hesabımda bile 100'lerce istek var. Kısmetim ne zaman gelecek bari evleneyim sonsuza dek evde mi oturacağım psikolojim bozuldu bi şekilde bağlantısı olan tanıdıklara bile irtibat kurdum cv attım ama o şekilde bile iş yok şaka gibi.
Güncellemeler
7 gü
Kısmetsiz miyim nasipsiz şanssız
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durgun dönem seni umutsuzluğa sürüklemesin güzel evladım. Hayatta bazen fırtına öncesi sessizlik gibi her şey durmuş görünür ama bu durum kesinlikle kalıcı değildir. Kendini eve kapatmak yerine enerjini yeniden toplamak için küçük adımlarla başlamalısın. Kendi değerini bir işe ya da başkalarının ilgisine bağlama. Önce sen kendi hayatının merkezine geçip ışığını parlatmalısın. Şimdi söyler misin bana, bugün kendin için atacağın o ilk küçük adım ne olacak? ✨📚