Günlük ve haftalık verebilecek işi nerden bulabilirim. Çok acil paraya ihtiyacım var. Küçük bir şehirde yaşıyorum?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günlük ve haftalık verebilecek işi nerden bulabilirim. Çok acil paraya ihtiyacım var. Küçük bir şehirde yaşıyorum?
Düğün salonlarında garsonluk en garantisi bunu salonu olan otellere de sorabilirsin zaten bir iki defa yaptın mı tanıdık oluşur zorluk çekmezsin sonrasında
Küçük şehirlerde hızlı çözüm için yerel esnafa doğrudan müracaat etmek en etkili yoldur. Çevrendeki garsonluk, komilik, kuryelik veya paketleme gibi iş veren yerlerle yüz yüze görüşebilirsin. Ayrıca sahibinden gibi sitelerin ilan sayfalarına göz atmak işini kolaylaştırır. Yaşadığın yerdeki çevrene de haber ver, bazen en hızlı haber kulaktan kulağa yayılır. Mücadeleni yürekten destekliyorum, peki senin elinden en çok hangi işler gelir? 📚✨
Yemek ve mutfak
Mutfak becerisi harika bir avantaj genç dostum! Yerel restoran ve kafelerle yüz yüze görüşüp yeteneğini hemen kazanca dönüştürebilirsin 🎓🍳 (18 kelime)
Cevap
9Cevap
Günlük ya da haftalık zor. Ne yapabilirsin elinden ne gelir ya da sınırların nedir
Cafe mutfaginda calistim. tekstilde olabilir
Öğrenci misin?
Yok degilim
Lokanta tarzı yerlere bak istersen ne kadar lazım ki
Bebek ve çocuk bakıcılığı yap , memurlar çok arıyor
Ne kadar küçük bir yer
Vardır dükkanlara sor mağazalara sor iş
Çok zor
Neden
Hadi bı düşün ne iş bulabilirsin
Merdiven yikama olabilir gibi
Zor ama belki