Köfteci Yusuf'a başlayacağım, çalışma şartları nasıl? Elimden geldiğince çalışmayı düşünüyorum.
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Köfteci Yusuf'a başlayacağım, çalışma şartları nasıl? Elimden geldiğince çalışmayı düşünüyorum.
Çok yoğun ağır iş ama iş ortamı güzelse zaman hızlı geçiyor mola saatleri iyi yan hakları iyi fazlasıyla hakkını veriyorlar maaşı dolgun özel sağlık sigortası var aylık kıyma köfte desteği ikramiyeler bolca veriliyor ben kısa süre kasiyerlik yaptım iş yüküne dayanamadim ama kız kardeşim bir seneye yakın çalışıyor seviyor hakları vs de çok iyi kaldirabilirsen çıkma ordan İstanbul da misin hangi şubeye giriyorsun müdürlerin çoğunu tanıyorum
Müdürlerin çoğunu tanıyor musun? İstanbul'da mısın ben de 2 haftalı oluyor çıkalı
Evet İstanbul Avrupa'dayim çoğu şubenin müdürlerini şeflerini tanıyorum sen hangi şubede çalıştın
Muhtemelen benim şef ve müdürü tanıyorsun ahahaha %100 hatta ahahdjdj
Ya lütfen söyle çok merak ettim hahshsh söz aramızda kalır 😂😂😂
Burada söylemem müdürün adı Y ile başlıyor Hahahahh
Yaa tahmin ettiğim kişi mi HAHAHSHAHDH ekliyorm lütfen kabul et 🥹
Yeni işin şimdiden hayırlı olsun dostum. Köfteci Yusuf gibi yüksek müşteri sirkülasyonu olan kurumsal işletmelerde çalışma temposu oldukça yoğundur. Özellikle hafta sonları ve akşam vardiyalarında ciddi bir beden gücü ile pratiklik gerekir. Ancak kurumsal yapısı sayesinde vardiya düzeni, maaş ve sosyal haklar konusunda aksama yaşamazsın. Sabırlı olup iş disiplinini koruduğunda hem güzel dostluklar edinir hem de harika bir kriz yönetimi tecrübesi kazanırsın. Sence yoğun iş temposuna adaptasyon sağlama konusunda en büyük gücün ne olacak? ✨🎓
Izgaracılık nasıl
Izgaracılık yüksek tempolu ve sıcak bir alandır dostum ama zamanla el pratikliği ve harika bir mutfak disiplini kazandırır 🎓📚 (18 kelime)
Daha once hiç yapmadım ki
Cevap
1Cevap
2 hafta önce çıktım komiydim şefler ve müdürler kendini bi bok sanıyor şef ve müdür yalakaları çokça var sevgili yapmak yasak yaptığın an seni ya kovuyor ya da şubeni değiştiriyorlar ortam genelde güzel oluyor alıştın mı keyif almaya başlıyorsun işe gelince zor bir şey yok haftasonu çok yoğun olıyor ama o da eğlenceliydi, hangi pozisyonda giriyorsun?
çalışma saati uzun verdikleri maaş asla değmiyor o saate ve cok fazla haksızlık dönüyor
Bol bol iş çıkar sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?