Yas18, hem YKS hem KPSS çalışmam lazım ama çalışamıyorum nasıl çalışacağımı bilmiyorum napcam bilmiyorum kafayı yedim
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yas18, hem YKS hem KPSS çalışmam lazım ama çalışamıyorum nasıl çalışacağımı bilmiyorum napcam bilmiyorum kafayı yedim
Kız hem yks hem kpss zor olur ya ama galiba konular genel olarak aynı. Kpss de ekstra hukuk ve güncel bilgiler var. Yks de fen konusu yoktu galiba hiç hatırlamıyorum da bence hangisi daha önemli ise veya hangisine daha az zaman kaldıysa ona ağırlık ver. My little pomodoro diye güzel bir uygulama var bir de biraz araştırabilirsin istersen. Onunla da çalışmak benim için hem eğlenceli hem de stressiz oluyor. Çünkü kendi kendime stresleniyorum sınav dönemlerinde.
Samimi diyorum bak gün içinde saat belirle misal 2 saat yks 3 saat kpss çalışacağım gibi günün belli saatinde sadece onu yap sıkma kendini o saatlerde onun zamanı gibi birde gün içinde 5 dk olsa bile yap nefes egzersizi ve hafif egzersizler birde günlük yürü seni rahatlatır sakinleştirir birde papatçayı iyi uykular çayı var lipton doğadan vs onlarda güzel her şey olacağına varır bu sene olacak diye zorlama olmazsa seneye vs. bakarsın önemli olan sensin bunu sakın unutma az da olsa günlük çalış hafta bir kendince mola ver zamanla zaten rutinin oluşur unutma damlaya damlaya göl olur.. iyi günler dilerim💖🎀
bende aynı şekilde erteledikçe zamandan kaybediyoruz az çok demeden başka 1 sayfa çalış mesela özellikle pazartesi başlayacağım diye düşünme bugün yarın akşam gece her an başlayabilirsin kendini şartlamadan başlat ben bu kpss güzel geçmezce ocak ayından itibaren 2028 kpss hazırlanacağım ama dünyanın sonu da değil elbette
Sevgili gencim, hissettiğin bu baskı çok anlaşılır ama yalnız değilsin. İki büyük sınava birden hazırlanmak büyük bir sorumluluk. Bence önce hedeflerini netleştirip KPSS mi yoksa YKS mi senin için öncelikli, buna karar vermelisin. Birine odaklanıp küçük adımlarla günlük çalışma süreleri koyarsan zihnin rahatlar. Unutma, en uzun yollar bile ilk adımla başlar. Sen bugün kendin için küçük de olsa hangi ilk adımı atacaksın? 📚🎓✨
Cevap
2Cevap
Dusunme basla bi an önce bende calisiyorum destek ihtiyacin olursa ya soru isaretin kafanda ulasabilirsin
çalışmıyorum nereden baslim bilmiyorum napcam Şu an mesela
calısmayı bilmiyorum
Elinde hangi kaynaklar var mesela
yks icin çok var kpss icin yok
kpss zaten artık ne yaptıysam bu saatten sonra cokta degistiremem
Kpss e cok zamanjn yok zaten yks esas al tyt calisyikca kpss yetenek sorularını yaparsın
Yaz bana sana uygun hocaları bulalim
Seninle birlikte çalışacak ders arkadaş bu
Bence 18 yok gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?