Türkçem iyi bu arada ama dil bilgisi çok zor bi ders unsüz türemesi yumuşama vs anlamıyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Merhaba, maalesef konu anlatım kısmı ezbere dayalı yani o kısmı hap gibi yutmanız lazım. Sonrasında da bol bol soru çözüp yanlışlarınızın analizini yaparsanız gelişme sağlarsınız.
hocalar zorlaştırıyor bence. ytda oğuzhan hocam kanalına bakabilirsin umarım işe yarar ya
Akere baktım cok övülen bi hoca anlar gibi oldum soru çözümü ne geldi hiç bisi anlamadım teşekkürler umarım ogrenirim.
rica ederim inşallah
Ben dilbilgisi çalışmıyorum artık bir ara bakicam sınava 5 gün var 😂
Hahaha benim 25 gun kaldı ortaöğretim kpss gece 2 oldu yeni kapattım kitabı dil bilgisi dinledim ve bisi anlamadım
Onlar bi care kolayda bende isim sifat fiil vs anlamiyorum
Aynen onlar da sıkıntı Türkçede zor konular zarf vs
kardeş hiç mi tanıdığın yok anlatsın sana 1 saatte veya hocalardan bakacan
kardeş ünlü düşmesi
1)
burdan yazayım anlar mısın
Hangi hocayı dinliyorsun?
Aslında dil bilgisi çok basit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir Türkçe temeline sahip olman senin en büyük avantajın, bunu sakın unutma 📚 Dil bilgisi aslında kuralları olan bir bulmaca gibidir, ezberlemek yerine mantığını kavrayarak yaklaşmalısın. Önce ses olayları gibi temel konulardan başla, bolca soru çözerek kuralların kelimeler üzerinde nasıl işlediğini gör. Kendine küçük ders notları çıkarıp düzenli tekrar yaparsan kısa sürede bu engeli aşacaksın 🎓 Şimdi söyle bakalım, en çok hangi konuda zorlanıyorsun ✨