YKS çalışmaya başladım günde 40 paragraf çözüyorum günde kaç dil bilgisi çözmeliyim? Eliniz değmişken diğer derslerden de günlük soru tavsiyesi verseniz müthiş olurr çok sevap geçerr
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru sınırı kişiye göre değişir, kendini en iyi sen bilirsin buna göre hareket etmelisin. Kimisi günde yüzlerce soru çözer, kimisi de birkaç soruyu zor çözer. Daha çok çıkmış soruları çöz ve konu anlatımı dinle o kadar, eğer hedefin derece yapmak değilse abartılacak kadar büyük bir şey yok zaten. Mesela ben hiç öyle ekstra çok büyük çabalara girmedim, evet çok kastım, stres yaptım, başaramamaktan korktum, hatta denemelerde performansım çok iyi olmasına rağmen sınavda o kadar da iyi yapamayıp bocaladım ve yine de tek seferde yks'den geçip istediğim üniversiteyi kazandım. Eksik kaldığın yerleri tespit et, kendine inan ve bolca konu yüklemesi yap. Umarım her şey gönlünce olur, başarılar dilerim.🥰✨
Canım şimdi ben kendi sınav tecrübelerimi anlatayım önemli olan kaç soru çözmek değil o çözdüğün sorulardaki yanlışlarını analiz etmek yapamadığın soruyu öğrenmeye çalış
öyle yapıyorum yapamadığım her soruyu anlayana ve baştan farklı versiyonlarını yapabilene kadar tekrar çözüyorum ama bana bir sınır gerekli
Harika bir başlangıç yapmışsın, 40 paragraf alışkanlığı sana çok güzel bir temel kazandıracak 📚 Dil bilgisinde soru sayısından ziyade konu hakimiyeti önemlidir ama her gün düzenli 20-25 soru çözmek kuralları pekiştirmeni sağlar. Matematikte günde en az 30-40 soru ile analitik zihnini diri tutmalı, fen ve sosyalde ise 20'şer soruyla konuları tazelelisin 🎯 Unutma, nicelik değil nitelik kazandırır. Bugün çözdüğün sorular seni hedefine bir adım daha yaklaştırdı mı? ✨
Cevap
3Cevap
Soru bazında bakma. Her gün bir saat dil bilgisi bir saat de paragrafa bak bakabiliyorsan
En az 20 soru olsun
en az olarak bakmayalım, ne kadarı beni en hızlı şekilde ilerletir
Ders başına şimdilik 100
haftalık diyosun herhalde, hepsine günlük 100 yapsam ne ara konu anlatımı dinlicem ki
Merhaba bişey sorabilirmiyim
sor
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?