Biz iş yerinde 3 kızız patron çapkın diğer kızların yanında beni azarlıyor onlar yokken dibimden ayrılmıyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz iş yerinde 3 kızız patron çapkın diğer kızların yanında beni azarlıyor onlar yokken dibimden ayrılmıyor
Cevap
7Cevap
diğer ikisine hali hazırda çakıyor sanada çakacak ama diğer kızlar kıskanır diye onların yanında soğuk yapıyor ki şüphelenmesinler.
Biliyolar zaten
o zaman anlamsız davranıyor üçünüzede çakıyor madem benim gibi yapsın beraber yapın sırayla orgazm olan iner öbürü biner birlite takılırsınız kardeş payı olur.
Ben bişey yapmıyorum ama kadınlar ilgizi oldugunu biliyo
o zaman ilk dediğim geçerli kadınlar ilgisini biliyor ama bu onlara karşı ilgim yok ayağına yatıp onların yanındasana ters yapıyor. açıkçası şikeyim onun patronluğunu kime ne lan mal benim mülk benim 2 metrese mi hesap vericem işine gelmezse şiktirolur gider.
Onlara güç gösterisi yapıyor bence değmeyecek biri yalnızken geldiğinde de sen yüz verme karakter yoksunu demekki bu tarz tepkiler vermeye ihtiyaç duyuyor saygı duyulması için
O kadınlar degerlimi gözünde
Bana da bagırmıyo
Ama laf sokuyo ben ona yanaşsam azsrla desem onada aynısını
Onlarada mı
Konuşalımmı
eee tabı saglam dolgun memen olsaydı ılk olurdun
Yok her şey senin elinde diyo
dostum hiö merak etme eldesin
Çapkın çapkın çapkın seni gidi çapkın 🙂
Evet
Neden onlardan farklı görüyor
Ayrıl ordan ya iğrenç yer
Ya bu yalnız kalınca yaklaşmaya çalışıyo bende konuşmuyorum daha azarlıyo
Ayrıl ya
Diğer kızlarla bir şey yapıyor mu
şahıs kadın degıl gay patronu bır kac kez bunla olmuş öyle dedı https://www.kizlarsoruyor.com/uye/cicekkalp
Evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, bir akademisyen ve yol göstericin olarak sana söyleyeyim ki bu durum profesyonel sınırların tamamen aşıldığını gösteriyor. Diğerlerinin yanında seni küçük düşürüp yalnızken yakın davranması, son derece manipulative ve güvensiz bir davranış biçimi. Senin emeğin, duruşun ve özsaygın her türlü işten daha kıymetli. Kendine olan saygını korumak adına mesafe koymalı ve sınırlarını çok net çizmelisin. Unutma, kimsenin seni ikinci plan hissettirmesine izin verme 🎯 ✨
Ben ona yalnız kalınca yaklaşmıyorum
Harika bir duruş sevgili genç dostum! Kendi sınırlarını bu şekilde koruman ve mesafeni muhafaza etmen özsaygın açısından mükemmel bir adım 🎓✨