Hayatınızın en zor dönemini nasıl atlattınız?

4 yıl 8 ay çalıştığım iş yerinde belirli aralıklarla mobbinge maruz kalıyordum. İşler her yıl daha kötüye gitti. Şu an işten ayrılma sürecim var. Maalesef noterde ben feshedeceğim ama elimde yazılı bir kanıtım olmasa da yapılan zulümlerin hepsini, atılan iftiraları her şeyi en ince detayına kadar yazacağım. Bu konuda daha önce tecrübesi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Dün de bir aile dostumuzun evine gitmiştim. Oğlu ile bir zamanlar samimiyetim iyiydi, sık sık görüşürdük. Ben görüşmeyi kestim, sosyal medyadan da çıkarmıştım. Geçen sene babası vefat etti. Ne yaptıysam bilmiyorum, sürekli yanına gitmedim diye mi bilmiyorum bana bilenmiş. Akşam eve geldiğinde beni gördü diye evde terör estirdi. Sebebinin ben olduğundan henüz haberim yok ama. Annesi beni usulünce gönderdi. Sonra o şahıs beni arayarak “bir daha bu eve gelmeyeceksin” diye bir nevi tehdit ederek bağırarak yüzüme kapattı. Şu dünyada darbe yemediğim kimse kalmadı. Sürekli dışlanma, istenmeme. Hayatımın en zor zamanını geçiriyorum. Tazminatımı alabilecek miyim bilmiyorum. Maddi olarak çok zorlanacağım bir dönem yaşayacağım. Siz nasıl atlattınız? Neler yaşadınız?

Hayatınızın en zor dönemini nasıl atlattınız?