Üniversitede öğrenciyim. KPSS ortaöğretim sınavına girip atandıktan sonra nerelerde çalışabilirim? Üniversiteyi bırakmayı düşünmüyorum. İkisini birlikte yürütebileceğim alanlar arıyorum.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversitede öğrenciyim. KPSS ortaöğretim sınavına girip atandıktan sonra nerelerde çalışabilirim? Üniversiteyi bırakmayı düşünmüyorum. İkisini birlikte yürütebileceğim alanlar arıyorum.
Cevap
3Cevap
Yapan arkadaşlarım var
Mutfagi da salona katalim mi
Ne ilgisi var? Şöyle cevaplar verecekseniz kendinizi hiç yormayın
Yok yorcam
Naparsan yap , ben işime bakarım yinede.
Cok sinirlisin ya hic yakismiyo sana
Sinirli değilim. Tanımadığım biri beni sinirlendiremezde zaten. İşine bak
Belli oluyo gayet sakin gorunuyosun
Elbette sakinim. Bir yabancı olarak sınırını bilsen iyi olur bence
Sensin yabanci hem bana sinirlenip kiziyosun hem de sınırlarını bil diyosun paranoyak misiniz hanimefendi
Soruma verilmesi gereken cevabı vermeyip sınırını aşan bir yorum yapıyosun elbette kızarım. Sınırını bil deyince suçlu mu oldum? Ben bir yabancıyım zaten internet burası sonuçta.
Biraz eglenmeyi bilin kankam ya cok ciddi insanlarsiniz
Eğlensem burada mı eğlenirim? Sende kendine dikkat et bu eğlence merakı çok iyi değil, burada ayakta yürütürler seni. Artık cinsiyete bakmıyor bu işler.
Ya kes tamam aq
Evet devlet olanak tanıyor
Hayır
Çalışabilirim.
Çalışamazsın KPSS hazırlanan kişiler işe alınmaz
Kim demiş? Elbette anlayışlı insanlar çıkacaktır bir çözüm bulunur.
Hayır yasal değil onu demek istedim
Öyle bir şey yok. O çalıştıran sınıfına kalmış bir şey. İş veren üniversiteli istemez desen anlarım ama devlet aksini yasallaştırmaz.
Maalesef var araştır iyice
Yok diyosam yok. Üniversitelilerde çalışabilir sadece vardiyalı seçsem daha kolay olur. Sen yanlış biliyosun.
Hayır çalışamaz yasal değil
Öyle bişey yok canım mı bu kadar insan sınava giriyor bir düşün derim
Var başvuru yap görürsün
S*lak mı bu kadar insan sınava giriyor yazmıştım. canım yazmış bu site
Sınava girmek başka hazırlanmak başka hazırlananlar işe giremez yasak
Bak güzel kardeşim, yok öyle bir şey aklını böyle şeylerle doldurma. Bunu başaran insanlar var örnekleride çok. Kafadan yasak demekle olmuyor.
Ben demiyorum yasal değil
İki saattir aynı şeyi konuşuyoruz tamam senin dediğin olsun
Sana başka bir şey sorabilir miyim
Soramazsın. Tartışma bitmiştir.
Bu konuyla ilgili değil
Onu anladım zaten o yüzden soramazsın diyorum.
Neden ama
Çalısırsın
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gelecek planı yapmışsın Tebrik ederim! KPSS ortaöğretim ile atandığında üniversite eğitiminle memuriyetini kesinlikle birlikte yürütebilirsin. Eğitim hakkı anayasal bir haktır, kurumlar ders saatlerine göre çalışma saatlerini ayarlamakta genelde yardımcı olurlar. Özellikle vardiyalı sistemin olduğu yurt müdürlükleri, hastanelerde veri hazırlama veya üniversitelerin idari kadroları okurken çalışmak için biçilmiş kaftandır 📚✨ Bu süreçte zaman yönetimini iyi yapıp iki tarafta da sorumluluklarını aksatmamaya odaklanmalısın. Sence en çok hangi kurumun çalışma ortamı sana uygun görünüyor? 🎓🎯