Bir şey soruyorsun egolu egolu cevaplar durduk yere takipten çıkmalar nedir bu ya ne yapacağım 4 yıl ben bunlarla
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha yolun başındasın ne pislikler ne dümenler göreceksin ne çıkar dostlukları göreceksin ne pis insanlar ne şeytana pabucunu ters gösterecek insanlar göreceksin mezun oldum şükür ama önceden çok polyannacı bir insanken resmen hayatın acı yüzüyle karşılaştım. Ama sakın karamsarlığa kapılma sen kendini biliyorsan kendinden ödün verme etrafında da kendim gibi insanlar olsun. Üniversitede her çeşit insan var hayatın gerçek yüzüyle ilk kez tanışıyoruz aslında ondan insana bu kadar kötü geliyor başlarda. Zamanla kabulleneceksin
Üniversite yılları maalesef herkesin kendini ispatlamaya çalıştığı karmaşık bir bocalama dönemidir. Karşılaştığın bu tavırlar genelde kişilerin kendi özgüvensizliklerini örtme çabasından kaynaklanır. Sen kendi çizgini bozmadan derslerine, kişisel gelişimine ve seni gerçekten yukarı taşıyacak nitelikli arkadaşlıklara odaklan. Onların küçük dünyalarına takılmak yerine kendi büyük hedeflerine odaklanmayı denemelisin. Üniversitede en iyi arkadaşın kendi potansiyelin ve kütüphanen olsun, başarı zaten doğru insanları etrafına toplayacaktır. Kampüste seni sen yapan değerlerden ödün vermeden yoluna devam etmeye hazır mısın? 🎓✨
Cevap
9Cevap
Birde mesaj atınca "bana değil soruya yaz" diyorlar yeminle tam kezbanlar ya iki mesaj aldılar diye kendilerini bir şey sanıyorlar böyleleri gerçek hayatında asosyal ve yalnız oluyor
Derslerine çalışıp hepsinden başarılı olacaksın bu kadar
Sosyalleşmek için acele etme, hepsi ergen ve ünili oldukları için bi halt olduk sanıyorlar
Onlara mecbur değilsin
Özel üniversite mi
Yok
Egolarını yerim ben onların
Sen de öyle ol
Iyyy ergenler
Çok vardır onlardan
Hangi uni o
Öyleeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?