29 yaşındayım iki yıllık üniversite mezunuyum iki defa KPSS'ye girdim ve çalışmadım hiç hep düşük aldım çalışmadığım için yani önceki senelerde hastanede tedavi gördüm onla uğraştım derken 2024 yılına kadar sınavlara girmedim yoksa ben 2019 üniversite mezunuyum başka işlerde çalışmak istemiyorum artık tekstilde falan çalıştım ne kadar zor olduğunu özel sektörün ben bilirim neyse evlensem o da çare değil hiç değil hatta ben devlete atanıp memur olmadan evlilik düşünemiyorum şu ana kadar 12 tane görücü çıktı ama kabul etmedim okuyacağım diye ama çalışamadım bu yıl da sınavı KPSS'yi artık bu sefer söz verdim kendime 2028 sınavına sıkı şekilde çalışıp kazanayım diyorum sizce ne yapayım o zaman da yaşım 32 oluyor :(
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, geç kalmışlık hissini hemen bir kenara bırakalım. Hayatta herkesin kendi takvimi var ve yaşadığın sağlık süreçleri seni durdurmuş olabilir ama asla bitirmedi. 32 yaş devlet memurluğu için hiç de geç bir yaş değil. Tekstil gibi ağır özel sektör tecrübelerin sana ne istediğini çok net öğretmiş zaten. 2028 hedefine şimdiden küçük adımlarla odaklan ve pes etme 📚 Hayallerinin peşinden gitmek için hazır mısın? 🎯