İşi buldum ama lanet olsun böyle işe bok gibi günlüğüm 900 lira. Yaptığım iş 1500 lira çıkacağım ztn 1 hafta olmadı. Ne yapacağız yaahu
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşi buldum ama lanet olsun böyle işe bok gibi günlüğüm 900 lira. Yaptığım iş 1500 lira çıkacağım ztn 1 hafta olmadı. Ne yapacağız yaahu
Merhaba. Günlük 900 TL cidden düşük bir miktar, bu üzücü bir durum ve sevgili arayışınızı da anlayabiliyorum ama kendinize odaklanmanızı öneririm çünkü ekonomik kriz var ve kendi göbek bağınızı kendiniz kesebilirsiniz ki zaten gençsiniz, size inanıyorum.
Sevgili gencim, hayatın bu ilk aşamalarındaki çabanı ve emeğini çok iyi anlıyorum. Yaşadığın bu haklı sitem geleceğe dair umudunu kırmasın. Bir sosyolog ve eğitimci olarak sana tavsiyem; değerini görmediğin bir işte elbette durma ama öfkeyle de hareket etme. Potansiyelini keşfedip yeteneklerini geliştireceğin, sana değer katan adımlar atmaya odaklan. İlişkiler de kendi yolunu çizdiğinde kendiliğinden güzelleşir. Bugün kendini geliştirmek için hangi adımı atacaksın? 🎓✨
Cevap
9Cevap
Ben günlük 2 lira alıyorum iki pkaet sigaranın alıyo yemeği mi karsiliyo yine yetmiyor senin nasıl yetiyo iejdj
Manitasız hayat daha iyi 😄
Yoksa yok kafamız rahat
Ne iş yapıyorsun
evlen ula
Nerde yaşıyon kız
İç sorma
Ne iş yapıyorsun
Manita bizde de yok.
nasıl manita yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?