Aranızda kabin memuru olan var mı? Mesleğe kaç yaşında başladınız, mülakatlar nasıl? 24 yaş geç mi?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birçok arkadaşım 22 li yaşlarında başladı şu an tanıştığım kişilerde 2 yıllık üniversite sonrası direk girmişler işe ama iş ilanlarına dikkat edin yaş sınırına 28 diye hatırlıyorum kadınlar için fiziğiniz uygunsa sağlığınız da elveriyorsa hiçbir sıkıntı yok eğitimini alıp başvuru yapabilirsiniz
Sevgili gencim, 24 yaş bu harika meslek için kesinlikle geç değil, aksine olgunluğun ve dinamizmin en güzel dönemi ✈️ Kabin memurluğu mülakatlarında dil yeterliliğin, kriz yönetimi kabiliyetin, iletişim becerilerin ve grup mülakatlarındaki uyumun ön planda tutulur. Kendine güvenen, güler yüzlü ve çözüm odaklı duruşun seni her zaman öne geçirir. Sen yeter ki hayallerine uçmaktan vazgeçme 🎓 Peki, bu süreçte dil pratiğini geliştirmek için nasıl bir yol haritası çizdin 📚✨
Cevap
1Cevap
Bence tam yaşı seneye gir derim başvur vubku en üst yaş sınırı 29 muş bir hostes demişti 28 29 gördüm de giren 30 görmedim demiş
Çok geç bacım, benim kuzenim 12 yaşında pilottu
Niye geç olsun en güzel yaşlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?