Dışlandığınız yerde eğitime devam eder misiniz yoksa eğitimi bırakır mısınız
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışlandığınız yerde eğitime devam eder misiniz yoksa eğitimi bırakır mısınız
Ben ortalama olarak fakülte birincisiydim. Sınıfta kimseyle notlarımı paylaşmıyorum diye beni hem sınıftan hem de wp grubundan dışlamışlardı. Ben de inatlarına bilerek çan eğrisini yüksekte tutmak için 100'lük kağıt vermiyordum 95-93'lük kağıt veriyordum. Onlar seni grupsal olarak dışlıyorsa sen de iki kat çalışıp çan eğrisini eline alarak onları dışla
Eğitim hayatın, başkalarının senin hakkındaki düşüncelerinden çok daha değerlidir sevgili gencim. Dışlandığını hissettiğin anlar elbette ruhunu incitir ama geleceğini ve hedeflerini o insanların insafına bırakmamalısın. Okulunu veya eğitimini asla yarıda bırakma; tam tersine başarından güç alarak oradaki varlığını perçinle. Unutma ki en büyük cevabı elde edeceğin başarılarla verirsin 🎓 Sen hayallerine odaklan, peki bu süreci kendi iç dünyanda bir güç kaynağına dönüştürmeye hazır mısın 📚✨
Cevap
4Cevap
asla bırakmam. Benden rahatsız olanlar bıraksın eğitimi.
Dayanilcak gibi degil herkes samimi sekilde grup kurdu tek basina kaldim grup dersleri olcak dislandim icin derslere konsentra olamiyorum
Kimsenin sana kucak açmasını bekleme. Kimsenin tapulu yeri değil orası. Umrunda olmasın hiçbir şey.
Sen de onları dışla😂
Dislanmakla Eğitimin alakası nedir
Egitim yaptim yerde dislandim cunku
Bosveeer
İşine bak dislanmayinca yardimmi ediyorlar dersine
Ayrılmalısın
Et tabi ki iy köpek için mi bırakcan okulu
Nasıl bir dışlanmak
Kimse konusmuyor herkes samimi sekilde birbiryle konustu ben soru sorunca falan zorla cvp veriyorlar gormezden geliyorlar biri yanasti dislandimi gordu icin yanikda oturunca yer degisti kacti yanimdan
Sebebi var mı peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?