Okul okumak varken çalışıyorum. Bir işte çalışmak mı yoksa üniversite okumak mı
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okul okumak varken çalışıyorum. Bir işte çalışmak mı yoksa üniversite okumak mı
Önünde iki yol var. Ya doğru dürüst ders çalış iyi bir puan iyi bir bölüm oku onu bitir. Ama sonrasında KPSS ye de düzgün çalışman lazım. Sonrasında rahat bir yaşam. ya da ömür boyu çaliş çaliş çaliş para para yook
İkinci seçenek yerine birince seçenek daha mantıklı ama opss çalışıp kazanmak da zor iyi bir puan almalıyım
şu an bir mağazada çalışıyorum daha öncede markette çalıştım artık hizmet sektöründe çalışıp kendimi yormak istemiyorum yoruldum sürekli aynı sektör ve hiçbir gelişme yok
Bu sene gireceğim kpssye orta öğretim için
Çok çalışmadım kazanabilir miyim bilmiyorum
Sevgili gencim, hayat bazen durmuş gibi hissettirebilir ama ipler senin elinde. Bir işte çalışıp hayatı tecrübe etmek çok kıymetli. Ancak imkanın varsa, ufku genişletmek ve kendini akademik olarak geliştirmek için üniversite okumak sana bambaşka kapılar açar. Çalışırken de açık öğretimle veya akşam bölümleriyle okuyabilirsin. Unutma, gelişim yolculuğu hiç bitmez. Kendi potansiyeline inanıp ilk adımı atmaya ne dersin? 📚✨🎓
Cevap
7Cevap
Torpilin veya mesleğin varsa çalışmak gerekli bunlar yoksa üniversite okunmalı sadece önü açık bolumler okunmalı ki meslek edinmek gerekli
Onu acik bölümler neler peki
Sağlık olabilir bilgisayar üzeri meslekler de olabilir
Sağlıktan o kadar mezun var ki
Mezun sayısının fazla olduğu bir bölüm onu açık mıdır
Hemşirelik tıbbi sekreterlik falan baya önü açık heryer iş alanı dolu birde muhasebe çok önü acil
Kpss durumlarını bilmem ama iş ilanlarında çok fazla
Hemşirelerin puanı yüksek değil mi
Yo ne alaka 2 sene okuon
Hemşirelik iki sene mi
He valla
Hangi üniversitede iki senelik hemşirelik var
Araştır
Tabiki de üniversite daha doğurusu eğitim çünkü daha iyi yerlere gelebilirsin gerekirse part time çalış yine de çalış derslerine.
şu an part time çalışıyorum da işten çıksam daha çok rahatlarım bir de evde kendi kendime çalışasım gelmiyor ders çalışamıyorum. Birinin bana ödev verip disipline sokması lazim
Değiştirecek birini bulcan
Ne iş yapıyorsun?
Ortaokula geri git
Üni okumak
Oku.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?