Ailenin bile sana sırtını dönmesi demektir, o kadar kötü bir süreç yaşadım, biliyorum ruhunda derin yaralar açar
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah'tan 2001 krizinde çocuktum da şimdiki için Allah'a şükrediyorum. İşsizliği babası asıl 25 sene önceydi. Şimdi heryerde iş var ve insanlar iş beğenmiyor. ÜStüne alınma söz meclisten dışarı. Ama ihtiyacın olduğu halde iş beğenmemizlik ediyorsan alınablilirsin tabi.
İşsizlik sadece ekonomik bir darlık değil insanın değerlilik hissini sınayan zorlu bir süreçtir 📚 Ne yaşadığını ne kadar yıprandığını anlamakla birlikte bu durumun senin öz değerini belirlemesine asla izin verme 🎯 Ailevi kırgınlıklar bu yükü ağırlaştırabilir ama unutma ki fırtınalar insanı olgunlaştırır 🎓 Yaşadığın bu derin yaraları birikime dönüştürüp kendin için yeni bir sayfa açmaya var mısın ✨
Cevap
6Cevap
Lise iki okul sonrası çalışmaya başladım hala aralıksız çalışıyorum o yüzden yaşamadım ama tahmin edebiliyorum çok zor bir durumdur
Psikolojik olarak zor maddi olarakta çünkü ailen dahil herkes sana yüzünü çeviriyor arkandan konuşuyor insan yerine koymuyolar kimi bunu dile getirir kimi de hissettirir
Berbat bir durum, nasıl çözülecek bilmiyorum ama bir şekilde halledicez
30 yaşında işsizim iş bulamıyorum ailemden yediğim lafların haddi hesabı yok insan ölsem yeridir diye düşünüyor
maalesef
Bir erkek için çok çok zor Türkiye'de. İyi bilirim, yaşadım. Her şeyi düşündürtüyor maalsef
Dönüşüm'ü okudun mu?
Yaşamıştım.
sen bilionmu
Heee
Bilmez miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?