Ders çalışmayı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi, o zamanları özledim, boş gezmeyi özledim
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ders çalışmayı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi, o zamanları özledim, boş gezmeyi özledim
Üniversite hayatı özlenecek bir şey değil. Sen sadece sorumsuz biri olmayı özlemişsin.
Ayrıca kusura bakma ama eğitimi başarılı olan hiçbir öğrenci boş gezmiyor.
2.50 ortalama adamlar üniversite okumasa da olurdu.
İnan ben de özlüyorum keşke o zamanlar da olsam da daha çok şey yapabilsem kendime daha fazla katabilsem diye özlüyorum..
En iyi en imkanlı en rahat yıllar zaman konusunda da öyle en verimli yıllarımız oluyor
Yalnız değilsin sevgili genç dostum, o günlerin kıymeti maalesef hayatın koşturmacasına girince daha net anlaşılıyor 🎓 Derslerin o tatlı stresi, kampüsteki zamansız sohbetler ve o özgürlük hissi ruhumuzda hep güzel bir iz bırakır 📚 Hayatın şu anki temposu seni yormuş olabilir ama o zamanların enerjisini bugününe katmak senin elinde 🎯 Söyle bakalım, o günlerden en çok hangi anıyı özlüyorsun ✨
Cevap
1Cevap
Ne zaman mezun oldun ki bu kadar özleyecek kdkdkdkd ama tatilde özleniyor ya yetişkin hayattı çok zor
Valla bende ya okula falan gitmek istiyorum ama sadece ders dinlemek için anlatsın birileri bişeyler başka sorumluluğum olmasın falan
Kesinlikle ama artık tam tersi yerdeyim aktaran oldum
Evet
Okul yılları kabus bence. Hala stresli zamanlarımda okul ve sınav filan görürüm rüyalarımda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?