İşkur'dan BİM kasiyer alıyor, online başvuru yapmam yeterli yoksa CV de yazayım mı, tecrübem yok.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
çoğu bimin kapısınd abizimle çalışmak istermisin yazısı var.. ben geneşde hep içimden yok kalsın diyorum :D
Allah Allah ben neden görmedim ki işsizlikten bıktım artık olsa da girsem üniversite mezunuyum ama iş bulamıyorum
zabıta olmayı düşündünmü hiç
Zabıta ne polis olmak bile isterim ama boydan kaybediyorum onu da deneyeceğim kpss açıklandıktan sonra alımlara bakarım
üni menzunusun tek gereken sınavına girmek en az 60 puan gerek kpps
bazı belediyeler 165 civarı kabul ediyor.. yerine göre değişir senin boy kaç
158, kadın 🥲
bahsettiğim büyük şehir belediyeleri içindi ama 2 cmre ile kaçırdın 160 şartı var.. masa başı işler olur ama
158-159'um aslında belki bir umut 1 cm bir şey demezler masa başı iş de puanın yüksek olucak maalesef
olmaz 1cmre bile ama zabıta katibi olabilirsin 70 puan gerek
Cv ni şubeye bırak pek bakmıyorlar online başvurulara
İşkur üzerinden ama yarın bırakıcam gene de
Tecrüben var mıydı peki lisans mezunuyum alırlar mı
Elim ayağım düzgün öyle nerde nasıl davranması gerektiğini de bilirim, lisans mezunuyum babam şube müdürünü tanıyor referans olarak yazdık ama işe alır mı bilmem daha dün verdim şok markete cv 😪🥲
Diğer BİM ve a101'e de başvuracağım ama referansım yok, Öğretmenim normalde halk eğitimde falan çalıştım ama şu an boştayım özel okullara kurslara her yere cv bıraktım ücretli öğretmenlik başvurusunda bulundum ama geri dönüş olmadı
Bulamıyorum iş kendi mesleğimi yapmak istiyorum fabrika vs de bana göre değil gece vardiyası insan çokluğu yorabilir o yüzden zincir market olsun dedim ne kadar maaş alıyorlar
42 bin küsür alıyor sanırım personeller 6 aydan sonra kesinti oluyor 40 41 alırsın ondan sonra muhtemelen yardımcı ve sorumlu olunca artıyor bi de mesela mağazana göre de fiyat azalabilouor ya da artaboliyor envanter iyiyse fire oranın düşükse bin iki bin falan fazla yatıyor resmi tatilde bire iki alıyorsun falan filan
Bir de şey soracağım günlük kaç saat çalışılıyor sabah 10 akşam 9 mu ful time parti time varmış bunu müdür mü belirliyor biz mi iş görüşmesinde belirliyoruz
Haftada bir defa fulll çekiyorsun sabah 9 akşam 9 bazı mağazalar yapmıyor ama geneli yapıyor bir kişi izinli olduğunda sabah 8 buçukta mağazaya giriş 8 45 gibi ofisten mağazaya çıkarsın kasa girişi cam temizliği falan yapıp saat 9 da mağazayi musteriye aciyosun 1 buçuk saat dinlenme sabah mesaisi sabah 9 çıkış 5 45 akşam mesaisindeyzen 12 15 giriş kapanış 9 9 dan sonra hesap yapılıyor kasa bağlanıyor 9 buçuk gibi çıkarsın en geç mağaza sorumlun ya da yardımcın mal değilse skdjjd mesain başlamadan 15 dk önce mağazada bulunmanı istiyorlar
İşkur la girenler beğenilmezsen süre bitiminde iş çıkışı yapıyorlar
tecrubesiz de aliniyor
Evet öyleymiş
💯💯💯
BİM sicak yuva
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İŞKUR üzerinden yapılan online başvuru ilk adım için gayet yeterlidir. Ancak bu pozisyonda tecrübe şartı aranmaz, eğitim süreciyle işi hızlıca öğrenirsin. Yine de sistemdeki profilini eksiksiz doldurman ve sade bir CV eklemen seni diğer adayların önüne geçirir. Kendine güven, iletişim becerilerini ve öğrenme isteğini ön plana çıkar. Çalışma hayatına dair aklına takılan başka sorular olursa profilimdeki chat alanından bana her zaman ulaşabilirsin. İş arayışında sana yürekten başarılar dilerim! 🎓✨🎯