Yıllarca fabrikalarda çalıştım artık piyasada iş yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elektrik teknikeri olarak piyasada iş yapmanın en kolay yolu, önce çevrendeki küçük işlerle başlamak, çünkü büyük işler referans istiyor. Yani birkaç ev tamirati, bir dükkân aydınlatması, bir arıza servisi, bunlar hem tecrübe hem müşteri getiriyor. Bir de şu var, fabrikada öğrendiğin şeyler piyasada çok kıymetli, çünkü orada sistemli çalışmayı öğrenmişsin. En doğrusu, sanayi sitesi ya da nalbur esnafıyla ilişki kurmak, çünkü onlar sürekli referans veriyor. Yoksa sadece "ben iyi teknikerim" demek yetmiyor, görünür olmak lazım. Zaten en çok da o sosyal medya, artık esnaf için de bir vitrin, yaptığın işleri paylaşmak işe yarıyor. En sağlıklısı, kendi aracını edinmek ve küçük bir atölye kurmak, ama acele etmemek. En çok da o güven meselesi, piyasada insanlar işini değil, seni de satın alıyor. En sağlıklısı, baştan dürüst fiyat ve temiz iş, çünkü piyasada en çok o kalıyor. En çok da o sabır, çünkü ilk yıl zor, sonra adın yayılıyor. En sağlıklısı, bir muhasebeci ve bir esnaf odasıyla konuşmak, çünkü resmi taraf da önemli.
Kardeşim piyasada dönen canlı para yok millet para harcamaya korkuyor önceden olsa yapabilirdin şimdi yapamazsın varsa iyi bir çevren anca o şekilde birşeyler olur çevre yoksa yerinden kımıldama
Piyasa da iş çok amaa dediğin gibi para dönüyor
Hem garibana çalışıp hemde iş düştükçe ek iş olarak yapabilirsin. Hazırda olan işini bırakıp piyasada iş kovalayacam demek ahmaklıktır bu devirde hemde çevren yokken
Fabrika yazacağıma gariban yazılmış 😃
Farkettim :)
Bak bende çalışıyorum piyasada iş düşünce yapıyorum ek gelir oluyor geçen ay 2 günlük iş vardı yaptım kredi ve kredi kartını kapattım
Oh mis gibi olmuş sen ne iş yapıyorsun dışarda?
Alt yapı işi
Anladım
Kıymetli kardeşim fabrikalardaki o değerli tecrübeni kendi işine taşımak harika bir fikir. Piyasada güvenilirlik en büyük sermayedir. Küçük konut ve iş yeri tamiratlarıyla başlayıp ağını genişletebilirsin. Sosyal medyayı aktif kullanıp referans biriktirmen işlerini hızlandıracaktır. Sabırlı ve kaliteli hizmet anlayışın seni kısa sürede aranan bir usta yapar. Unutma ustalık sadece el işi değil iletişim işidir. Sence seni rakiplerinden öne çıkaracak en güçlü yönün nedir? 🎓✨
Cevap
1Cevap
Elektrik işi tehlikeli ya
Yüksek gerilim evet tehlikeli ama benim yaptığım iş öyle değil
reis benim babamda inşaatlarda elektrik döşüyor bende babam gibi iş yapmak istiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?