şimdi ben öğrenciyim işe başlamak istiyorum asgari ücretli bir işe nasıl başlayacağım konusunda hiçbir fikrim yok
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer üniversite veya lise fark etmez, öğrenciyken iş bulmanın en pratik yolu kafe, restoran veya mağazalara bizzat gidip ilan sormaktır. internetteki kariyer sitelerinden öğrenci olduğun için yarı zamanlı veya tam zamanlı esnek saatli pozisyonlara başvurabilirsin, çevreten gelen ilanları da değerlendirmek işi hızlandırır.
mersin gibi küçük bir şehirde yaşıyorum iş ilanlarıda makina mühendisi gibi abartılı işler arıyor çalışacağım yerde tek isteyeceğim şey 9 saat ve üstü çalışmamak sonuçta zaman önemli
Sevgili gencim, öğrenciyken kendi ayaklarının üzerinde durma isteğin çok kıymetli. Öncelikle part-time veya vardiyalı çalışabileceğin zincir marketler, kafeler, mağazalar veya çağrı merkezleri senin için harika bir başlangıç olur. Kariyer sitelerinden ve çevrendeki esnaflardan doğrudan bilgi alabilirsin. Ders programını aksatmayacak dengeli bir düzen kurman çok önemli. Unutma, ilk iş deneyimi sadece para değil harika bir hayat tecrübesidir. Zamanını yönetmeye hazır mısın? 📚✨🎓
Cevap
4Cevap
İşkur ılanlarına bak ya da karıyer. net
işkur ilanları abartılı işler arıyor
Sermaye ve bilgisayarın var mı ufaklık
sermayem yok bilgisayar üzerinden ticaretle ugraştım ondada zarara girdim.
yok bu başka bir şey ufaklık
Git sağı solu gez iş niyetiyle bulursun
Bulduğum işlerin çoğu gece 11 de çıkartıyor artık esnaflarımızda çırakların üstüne gelme konusunda çok abartıyor alıcagım 3 5 kurus için tüm günümü o işe verecek halim yok
O eziyeti çekmeden usta olamazsın ılık davranmayın
ariyarak dene
işte nasıl aricam sürekli kafelere gidip sormammı gerekiyor artık teknoloji çağına girdik insanlar 1 telefon ile iş bulması mümkün olmalı
Sadece part time çalışırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?