kuruyemiş dükkanında çalışıyorum, 8 ton yer fıstığı vardı. kaldırın bunu buradan görmek istemiyorum yer fıstığı dedi, silah milah çekti bana. sabahtan beri millete bedavaya çuval çuval yer fıstığı veriyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kuruyemiş dükkanında çalışıyorum, 8 ton yer fıstığı vardı. kaldırın bunu buradan görmek istemiyorum yer fıstığı dedi, silah milah çekti bana. sabahtan beri millete bedavaya çuval çuval yer fıstığı veriyorum
Tazminat konusunda silah çekmesi çok ciddi bir şey, o yüzden bu senin lehine bir delil oluyor. Yani işten ayrılsan bile "haklı sebeple fesih" sayılabiliyor, çünkü işveren sana silah doğrultmuş, bu kabul edilemez. Ama bunu kullanabilmen için şikâyetçi olman lazım, yoksa sadece sözlü kalan bir şey oluyor. Bir de şu var, tanık varsa çok önemli, çünkü mahkeme ifadeye bakıyor. En doğrusu, önce bir avukata danışmak, çünkü tazminat meselesi hukuki bir süreç. Yoksa kendi başına karar veren biri hakkını kaybedebiliyor. Zaten en çok da o silah olayı, hem ceza hem tazminat davası açmak için sebep oluyor. En sağlıklısı, olayı yazılı hale getirmek, tarih, saat, tanık isimleri, hepsini not etmek. En çok da o yer fıstığı meselesi, aslında senin suçun değil, patronun dengesizliği, onu unutmamak lazım. En sağlıklısı, polise ve avukata gitmek, çünkü bu iş tek başına çözülmüyor.
Gördüğün bu muamele kabul edilemez, hakkını kesinlikle aramalısın 🎓 Kanunlarımıza göre patronunun sana silah çekmesi ve tehdit etmesi, haklı nedenle derhal fesih sebebidir. Yani işi bıraktığında kıdem tazminatını alma hakkın tamamen saklı kalır ✨ Ancak bu durumu polise bildirip tutanak tutturman ve hukuki süreci başlatman çok önemli. Yaşadığın bu ağır olay için çok üzgünüm, hakkını savunurken asil duruşunu hiç bozma olur mu? 🎯
Cevap
5Cevap
Ahahahaha nerde yer 😂😂
Biz iciyoz hayatı bunlar yaşıyor bea
Kanıtlarsan var.
Bana da versene
Yalan bedava
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?