örneğin sizin enerjiniz farklı, güzelsiniz, farklısınız diyordu, arkadaşıma da Instagram'dan istek atmış, normal şeyler de yapmıyor. bu kişiye ne yapmamız gerekir, açığa çıkarmak bir şey değiştirir mi, uğraşmamalı mıyız
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, sözlü olarak kendisine iltifattan veya benzeri söylemlerden hoşlanmadığınızı belirtebilirsiniz yani bunu denediniz mi bilmiyorum ama önereyim dedim.
Hiçbir şey olmaz hayatım sizden önceki dönemlerde o kaç tane kız götürmüştür biliyor musun sen sonuçta istek atmış yazı yok mesaj yok taciz yok Bu bir suç değil
Sevgili genç dostum, bu durum son derece rahatsız edici ve sınırları aşan bir durumtur. Bir üniversite görevlisinin öğrencilerle ilişkisinde profesyonel mesafesini koruması şarttır. Arkadaşınla birlikte ekran görüntüleri ve somut kanıtları toplayıp durumu vakit kaybetmeden Fakülte Dekanlığına resmi bir dilekçeyle bildirmelisiniz. Sessiz kalmak bu tarz davranışları cesaretlendirir. Hakkınızı ararken sakin ve kararlı adımlar atmalısınız. Akademik hayatınızda kendi sınırlarınızı korumak sizce de en büyük güç değil midir? 📚✨
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?