Bir abiye sözüm var doktor olacam her gün problem çözsem 14 ay boyunca günde hasta olmadığım zamanlar 12-13 saat verimde çalışşam?

Yapay zeka artık kitap, artık video izlesem, çıkmış sorular çözsem, her gün düzenli bir şekilde soru bankasından sıcak sıcağına sorular çözsem, sınava kadar her hafta hafta deneme yapsam, analiz etsem denemelerimi sizce bu işi başarır mıyım? Bana soracak olursanız bazı kişiler bu sınavı gidip kazanmayı 3-4 yılda kazanıyor ama ben buna inanmıyorum. Bir tane tıp fakültesini kazanan birine sordum, çocuk 85 okul başarı puanı ile tıp fakültesini kazanmış ve bir yılda sorduğumda bu şekilde çalıştığını söyledi. Yani bir senede de hayvan gibi güzel, verimli bir şekilde çalışırsan yapabilirsin. Ama burada şu da önemli olduğunu düşünüyorum, özellikle benim açımdan iletişimin güçlü olması gerekiyor veya aynı zamanda kendini de geliştirmen gerekiyor. Çünkü tıp okumak çok kutsal bir meslek. Benim istememin sebebi ise hayalimi gerçekleştirmek, çok istiyorum aile hekimi olmayı, gerçekten çok istiyorum. Hiçbir şekilde para meraklısı değilim, hani çok param olacak falan demiyorum, yani düzenli bir işim olmasını istiyorum. Hem de o abiye verdiğim sözü de tutmak istiyorum, kendisinin benim üzerimde çok yardımı var, çok emeği var ve onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bir de bu arada ben majör depresyonu iki defa atlattım, anksiyeteyi atlatmaya çalışıyorum, hâlâ pes etmedim, hâlâ ayaktayım. Bu da benim bence ne kadar güçlü olduğumu gösteriyor.

Güncellemeler
8 gü
Kimse yok mu ya cinsellik sorusu sorsaydım şimdi burada bir sürü yorum olurdu Bu kadar mı bilgisiz cahil ya da kıskançsınız
Bir abiye sözüm var doktor olacam her gün problem çözsem 14 ay boyunca günde hasta olmadığım zamanlar 12-13 saat verimde çalışşam?