Okumuyorum çalışamıyorum (mecburen) napıcam kendimi nasıl geliştirebilirim? Açıktan üni falan okusam mantıklı mı? Sonra da KPSS'ye hazırlamayı düşünüyorum. Eee günlerim nasıl geçecek napppiiimm
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende üniversiteye hazırlanacağım 6 ay evde kampa gireceğim. Sadece kendim için bundan sonra ugraşacağım. Evde kitap okuyun iyi geliyor, sabah namazından sonra yürüs vücut için de çok keyifli oluyor, halk eğitim de kurslara katılabilirsiniz ücretsiz oluyor ve kızılaya gönüllü olarak daha görevlerin de aktif olarak sosyal bir çevre edinebilirsiniz
Saha
Evet bende bu tarz şeyler düşünüyorum da bakalım
mecburen derken aile mi izin vermiyor
Evet
hmm canıni cok sıkıyorlardir disarida mi cikamiyosun
Gizli 😃
gizli mi cikiyorsun ahahshs hakkin ama genc kizsin var mı hiç hayalin
Üniydi tek isteriğim kazandım ona rağmen göndermediler
Ayrıca komik değil 😃
ailen hakkini yemiş ya kızının hayalini yikan babayım diye gezmesin
olay üzücü zaten senin gizli diyip gulmen hosuma gitti cksjcksjxj
Ya zaten göndermedi diye aramız bozuk artık çıkma dese de çıkıcam çok da şeyimde sanki hahshdhf gönderir diye çıkmayıp dinliyordum da artık zor ahahah ayrıca ona kalsa benim iyiliğimi düşünüyo falan yerseeennn
iyi iyi sakin dinleme onun istediği gibi mi yasican gençliğini iyiliğini falan da düşünmuyor tamamen kendi bencilligi
bundan sonra ne yapmayi dusunuyosun konusalim istersen cikarim gizliden
Ya Şu an üniversitede kaydım var her seyi ayarlamıştım 2. Üniversite olarak iki yıllık bi bölümü açıktan okuyacağım seneye de kpssye gircem baska yapabileceğim bi sey yok
anladimm ozelden konusmayi kastetmistim cjsnck bos durmayıp ugrasirsan bir şeyler olur ama merak etme
Çık bakim gizliden tanıyorsam yazmam ama 😃
nerden tanican ya cksnfksn ciktim
eic icin teşekkürlerr
Sevgili gencim, evde olmak kendini geliştirmene asla engel değil 📚 Açıktan üniversite okumak ve sonrasında KPSS'ye hazırlanmak hedefin için çok mantılı ve güzel bir adım 🎓 Günlerini planlarken online ücretsiz kurslara katılabilir, bol bol kitap okuyabilir ve bir dil öğrenmeye odaklanabilirsin. İnternet dünyası ucu bucağı olmayan dev bir kütüphane gibidir ✨ Zamanını doğru yönettiğinde ne kadar ilerlediğine sen bile şaşıracaksın. Bugün kendine küçük bir ders programı hazırlayarak başlamaya ne dersin ✍️🎯
Cevap
6Cevap
ben evlenicem sonra çocuk yaparım 😏
Mantikli kral
Yemek
Knk onu mu sormuşum ben
Yav bırakın bu işleri rahat rahat takıl işte
Ya napim gün boyu evde alla alla
İlk emir oku
duygusal bırı mısın sert mı?
Ne alaka
merak ettım burcun nekı