20 yaşına geldim işim yok 3. kez YKS'ye gireceğim iş başvuruları hep olumsuz haftalık 1000 TL harçlık veriyor babam onda da 1 gün yetiyor Starbucks ve Burger King ama akrabalar sen ailene külliyen zararsın diyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bir işe gir çalış yani babandan alma kendi paran olsun ve o yaşlarda en önemli şey birikimdir. Birikim yap yks gibi boş işlerden bir cacık olmaz. Bak bende üniversite mezunu bir insanım. Devlet memuru olmak için üniversite okumaya bile gerek yok lise mezunu bir insan kpssyle memur olabiliyor. 23 24 yaşına kadar çalış paranı biriktir paranla dershaneye git kpssye çalış atan.
İyide işe giremiyorum iş yok ki başvurduklarım askerlik istiyor ben askerden muafım istemeyenler de tecrübe sahibi üniv mezunu istiyor hep olumsuz dönüş alıyorum bazılarıda geri dönüş yapmıyor
Lise kpss ine giricem işte ekimde artık olursa
Vallahi reis hakkında işte ailelerin belli bir yaştan sonra ne yapsan gözlerine batıyor ayrı eve çıkmak ekonomik özgürlük kazanmak lazım başka yolu yok
Sevgili gencim, 20 yaşında bu arayış içinde olman ve yorulman çok insani 🎯 Akrabaların sığ söylemlerine kulaklarını tıka, senin değerini harcadığın para veya kazanamadığın sınav belirlemez. Gezmek de dinlenmek de tabii ki hakkın fakat şu anki kısıtlı imkanlarını geleceğini inşa edeceğin odaklanmaya harcamak sana güç katacaktır 📚 YKS sürecini bir yük değil, özgürlüğünün anahtarı olarak gör. Sence bu yıl tüm potansiyelini ortaya koymaya hazır mısın 🎓✨
Cevap
1Cevap
Cebinde para yok gittigin yerlere bak az akilli ol para biriktir aq hobi edin spor yap dunkof
Sanane kardeşim
Para olmayınca hobi spor yapamazsın spor salonuna gitmek kaç para haberin var mı senin
Ayrıca babamın parası var benim tamammı sadece bana vermiykr
1inci olmadı hadi ikinci denersin 3 ne abi ya yaş olmuş 20 birakta artık bı işe gir adam gibi çalış daha evlenecen
İşlerden hep olumsuz dönüş alıyorum ya da geri dönmüyolar
Askerlikten de muafım napıcam bilmiyorum
Evlenmeyi de düşünmüyorum hiçbir kız bana bakmıypr
Neden muafsin
Bağırsaklarım da hastalık var
18 im babam benden para istiyor 😄
İşte hayat herkese eşit değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?