diğer derslerim iyi, ortaöğretim kpss'ye gireceğim, 20 net yapsam yeter tarihten
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer diğer derslerim iyi, ortaöğretim kpss'ye gireceğim, 20 net yapsam yeter tarihten
34 günde sıfırdan 20 net için bence konuyu baştan sona ezberlemeye çalışma. Bir hocadan konu anlatımı izle ardından hemen soru çöz ve özellikle çıkmış sorulara yüklen. Her gün 2-3 saat tarih çalışıp yanlışlarını tekrar edersen 20 net hedefi gayet mantıklı 👍
genel tekrar videolarından gidip soru çözüm videoları ardından soru bankasından çözsem sonra cıkmıs soruları tarasam vs sence olur mu bazıları 20 net gercekci değil diyolar hevesim kırılıyor
Sevgili gencim, 34 gün odaklanmış bir çalışma için hiç de az bir zaman değil. Sıfırdan başlarken detaylarda boğulmak yerine Ramazan Yetgin veya Aydın Yüce gibi nokta atışı anlatan hocaların kamp videolarını izleyebilirsin. Önemli olan tüm konuları bitirmek değil, her gün bolca soru çözüp çıkmış soruların mantığını kavramak 📚. Kendine güven, düzenli bir tempoyla o 20 nete rahatça ulaşırsın. Sence en çok hangi tarih döneminde zorlanıyorsun 🎯?
Cevap
0Cevap
Selin Ortaç hocadan dinleyebilirsin kısa ve öz anlatıyor
Saadettin akyayla soru çözümü
tarihin pusulası soru bankasını çözdün mü
Kpss 0 isen 1 ayda 20 net garantileyemezsin.
günde 4 5 saat çalıssam olmaz mı kpss ortaöğretim kolay oluyor
Gerçekçi ol biraz günde kaç saat çalıştığın önemli değil 1 netten 20 nete 1 ayda yükselemezsin hiç kpss ye girmedin mi
artık kaç net gelir bilmem ama calısıcam zaten yks cıkıslıyım genel yetenek kısmım cok iyi
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?