her şey çok pahalı çok ne yapacağız bu kış acaba, ek iş önerisi olan var mı?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her şey çok pahalı çok ne yapacağız bu kış acaba, ek iş önerisi olan var mı?
Olsun, suğan ekmek yiller. Tayyibi yidirmezler, Tayyipte sarayda, gel keyfim gel.
Allah'tan dileğim artık şu adamın zamanı tükensin. Çünkü başka türlü gitmeyecek,33 yaşındayım kendimizi bildik, bileli bu deccalle yaşıyoruz. Ömür tükendi, heriflerin koltuk sevdası bitmiyor. Onu orada tutan elde belli ama konu derinleşir. Allah bu milletin ölüm uykusundan uyanmasını nasip etsin başkada bişey demiyorum.
Hayatın dönemsel yükleri bazen hepimizi zorlayabiliyor ama genç zihinlerin direnci her zorluğu aşacak güçte. Ek iş arayışında dijital dünyadaki içerik üretimi, online özel ders veya serbest zamanlı editörlük gibi yeteneklerine uygun alanlara odaklanabilirsin. Kendi bilgi ve becerilerini bir avantaja dönüştürmek her zaman en sağlam adımdır 📚 Zor zamanlar insanı güçlendirir peki sen bu süreçte hangi yeteneğini geliştirmeyi düşünüyorsun ✨
Cevap
12Cevap
Hayat her zaman zordu sanki gitgide de zorlaşıyor daha da yapacak bir şey yok
Bu uc yil boyle ama bir sekilde geciyor is ariyorsan kariyer net, iskur ilanlar ve inst face sayfalari, vs bakabilirsinuz
Her şey çok pahalı evet ama gayet yaşam enerjim var ve mutluyum hayattan zevk alabilecek şeylere zaman ayırıp her şeyi sorun haline getirmiyorum
Yırtdışına gitmek lazım
Zor evet, bu yüzden terk edeceğim ülkeyi.
nerden baktığına göre değişir
Türkiye’de yaşamıyorsanız zor tabi
Zaten zordu
seninle her şey kolaylaşır dm den attım
Evet ya ama iyi
Aşırı zorr
Hemde nasıl.
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?