fazla kazanmak, kendi işimi kurmak istiyorum ne yapabilirim?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şuanda bende ona uğraşıyorum dükkan arıyorum ekonometri okudum onun bölümü yok her meslekten olan iş açabiliyor ne açacağın önemli hangi işi yapabilirsin memleket neresi
İşyeri kurmak için ünşversiteue gerek yok hesap kitap bil küçükçe bir dükkanın olsun işlek bir yerde olsun kirası da ucuz olsun hani verebileceğin bir kira olsun seni çok yormayacak bir iş olsun gerisi fasa fiso sana giderlerden de kısaca bahsedeyim vergi dairesine vereceğin para aylık kira sermaye her ay aldığın mala ödediğin maliyet elektrik ilk 3 5 ay pek tutmayabilir biraz beklicek ve sabredeceksin sabah 7 akşam 10 çalışacaksın
Sevgili genç dostum, kendi işini kurma arzun ve yüksek hedeflerin harika bir girişimcilik ruhunun göstergesi 🎯 Geleceği şekillendiren veri analitiği, dijital pazarlama veya yazılım üzerine odaklanan yenilikçi bir iş fikri seni öne çıkarır. Üniversite tarafında ise İşletme, Yönetim Bilişim Sistemleri veya Endüstri Mühendisliği gibi bölümler sana vizyon katacaktır. Hayallerinin peşinden giderken sürekli öğrenmeye açık olmayı unutma, peki senin aklında en çok heyecan uyandıran sektör hangisi? 📚✨
Cevap
5Cevap
sence bu soru mantıklı mı?
Hangi işe yatkınsın sen daha iyi bilirsin
Detay vermemi istermisin
İşletme oku
Kendi işini kurabilirsin
Tecrüben var mı
Kasiyerlik yaptığın yerler nereler
Yazsana bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?