Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme okunur mu? Kendimi gerçekten geliştirirsem iyi yerlere gelir miyim? Lütfen sadece BİLGİSİ OLANLAR cevaplasın
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi insanlar sanıyor ki; iyi bir üniversite okuyunca, mezun olur olmaz iyi bir yere girip kariyere başlanıyor. Öyle değil artık arkadaşım! Dikkat edersen ortalık üniversite mezunu dolu, bizim mahalledeki BİM de 2 dil bilen üniversite mezunu çocuk mağaza müdürü; firmalar artık o mezunların içinden en nitelikli, en donanımlı olanı seçiyor. Kuru kuru diplomaya bakıp “Aaa Marmara, yok ODTÜ, yok Boğaziçi mezunu, hemen alalım.” demiyorlar. 😄 O diplomanın yanına ne koyduğuna bakıyorlar: İyi bir dilin varsa + yanına bir dil daha varsa hele tadından yenmez, staj geçmişin başarılıysa, iş deneyimini tattıysan, teknik becerilere sahipsen, sertifikaların varsa , network sağlamsa , kendini ifade edebiliyorsan.. bir adım öndesin, on adım değil bak!!! Marmara İngilizce İşletme sana iyi bir başlangıç noktası sağlayabilir ama mezuniyetten sonra nerelere geleceğini asıl belirleyecek olan, o dört yıl içinde kendine ne kattığın olacak.
Evet haklısın ben de zaten sorumda “Marmara’da okursam” demedim fark ettiysen. “Marmara’da okuyup kendimi geliştirirsem” dedim. Teşekkür ederim cevabın için
Marmara İngilizce İşletme köklü akademik kadrosu ve geniş mezun ağıyla kesinlikle harika bir tercihtir 🎓 İş dünyasında kapıları açan temel unsur üniversitenin sunduğu vizyondur ancak içeriği dolduracak olan sensin. Yabancı dilini pekiştirip stajlarla kendini sürekli geliştirirsen çok iyi pozisyonlara rahatlıkla gelirsin 📚 Unutma diploma sana kapıyı açar ama içeriye kendi emeğinle girersin 🎯 Gelecek planında seni en çok heyecanlandıran alan hangisi ✨
Cevap
4Cevap
Okuduktan sonra ne yapacağın önemli. Güzel bir planın varsa okumalısın tabii
Merhaba. Okunabilir ama fakültenin yeri kötü diye biliyorum.
Kimi işletmeyi düşünüyorsun mezun olunca
Seni
Bana kadar düştüysen hiç okuma daha iyi
akp ülkesinde zor
Okunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?