İş bulup evden gitmek istiyorum ama bir türlü bulamadım.. cebimde 5 kuruş yok tavsiye var mı.. 27 yaşında bekar bir bayanım..
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş bulup evden gitmek istiyorum ama bir türlü bulamadım.. cebimde 5 kuruş yok tavsiye var mı.. 27 yaşında bekar bir bayanım..
Bence buradaki erkeklere pek güvenme, yaşadığın yerin ilanlarını takip et, özellikle işkurdan alimlara bak. Benim yasadigim yerde bazi firmalar iskurdan alim yaptiklarinda genelde 6 ay calisma sözlesmesi imzalatiyorlar ve saglik sigortasi sadece yatiyor, ben gecmiste bu durumdan faydalandim o zaman iskurun gunlugu asgariden fazlaydi ve ben mesaiye kaliyordum ama Şu an farkli olabilir ama firma ztn sana söyler işkurla mi normal sigortayla mi alacaklarini. Böyle demem seni sogutmasin yanlia anlama kucuk bilgi sadece ama en güvenilir is bulma sitesi iskur sen ztn basvurunca sartlari konusursun bir de bazen bazi cagri merkezleri mhrs icin eleman aliyor onlara da bak ve bence birikim yapmadan evden ayrilma
Bunlardan haberim var.. işkur hereyere her siteye baktm.. ama yaşadığım şehir küçük dolasyla işler genlde erkklere özel ya da kısıtlı.. yok yani... o yüzden şehir dışında gitmem lazm
Oyle mi? Benim yasadigim yerde kucuk guneydoguda evet cok zor kucuk yerlerde is bulmak ama avm falan varsa oralarda magazalarda daha cok bayan eleman araniyoe ya da en kotu organize sanayi bolgesinde ise gir biliyorum zor ama en wzindan birikim olur sehir disina gidersen de insAllah hayirli rızıkla karsilasirsin
Sevgili genç dostum, yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlıyorum ancak aceleyle ve hazırlıksız bir adım atmak seni daha zor duruma sokabilir. Öncelikle güvenliğin ve finansal bağımsızlığın için yatılı iş olanaklarına bakmanı öneririm. Yaşlı bakımı, otel personelliği, hasta refakatçiliği veya dönemsel tesis işleri sana hem barınma hem de düzenli gelir sağlar. Pes etmeden, yeteneklerine uygun küçük işlerle adımları büyütmelisin. Kendi ayaklarının üzerinde duracağın o güzel güne inanıyor musun? 🎓✨
Cevap
9Cevap
İş bulmadan ayrılma perişan olursun veya dürüst ciddi birini bul evlen.
Şu dueumda gitme para kazanana kadar bekle çünkü sorun yaşayabilirsin
27 yaşındasın ve paran yok yani senden ne köy olur ne kasaba
Bnde onu diyorum ya
Birisine yorum yapmşm onu oku da gel
Yaşın küçük neyse
Benden küçüksün... Düşüncelerimiz farklı artı işin var mı yokmu sormadm memur olman bişey değiştirmiyor.
Ohoo sen iş üzerinden ego kasiyorsn burada ben ne haldeyim seninn düşündüğün şeye bak ego kasiyorsn hoş bişey mi?
Sanal kazanç hem risksiz hemde çok
Nasıl yni
Tm.
Neden gitmek istiyorsun
Köyde yaşıyoruz... Ailemle anlaşamıyorum.. saygı sevgi yok.. üzülüyorm hep. Artı maddi gelirim yok telefon faturamı bile ödeyemiyor um ailem diynce telfon kullanma diyorlar.. öğretmen mezunym atanmadm cnkü köy şartları hiç izin vermiyor.. ailem hep ordan vuruyor atanmdn evlenmedn diye evllik de sevdgm biri çıkmadı.. evlnmk. icin evlenmek istemiyorum... Ailem ilçeye bile gidince ayıp diyorlr elalem ne der diyorlr.. kendimi köyde boş yaşıyor gbi hissediyorum gelirmde yok.. hicbisy alamıyorum.. ilçede küçük iş yok ilde de iş yok... O yüzden şehide dışı lazm ama cebimde 5 kuruş da yok... evli ablm abilerm var ama onlarn yaninda gitmek istemiyorum dahs önce anlaşamdgm için.
İşin zor başka ilçeye gidemezsen de iş bulamazsın
İlçedede iş yokki anca İstanbul taraflwrnda var
İlk önce oraya gidip sonra iş bulabilirsin ordan iş arayamazsın şart İstanbula gitmek
Napcgmi bilmiyorum çok karışık :(
Bende çekip yurtdışına geldim
Sen erkkksin... Ben doğuda yaşayan bir kızım katı kurallar vardr burada.. belki gidersem öldürürler Allah'a bilr. Hadi hyrlsii
Konuşunca ne olcak bana iyi gelcekmi iyi gelckse olblr
Hangi şehirde deneyeceksin bunu
Neden evden ayrılmak istiyorsun
Nerede yaşıyorsun peki
Doğu da işte..
Zor
Maddi gucunu kazan oyle yap
Aof falan kovala
AÖF ne alaka
İşin zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?