Hem düşük maaş hem de haftada 6 gün köle gibi çalışmaktan yorulduğum için Almanya’ya geldim.
Burada fabrikadayım işim zor değil ama şans işte burada da haftada 6 gün çalışıyorum ama Allahtan maaş dolgun 🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem düşük maaş hem de haftada 6 gün köle gibi çalışmaktan yorulduğum için Almanya’ya geldim.
Burada fabrikadayım işim zor değil ama şans işte burada da haftada 6 gün çalışıyorum ama Allahtan maaş dolgun 🙄
Bizim ülkede çalıştığının karşılığını kimse vermek istemiyor. Bu yüzden de zengin daha zengin fakir ise daha fakir oldu bu ülkede. Bu iğrenç lanet düzeni değiştirmeye güç yetmeyeceğine göre en güzeli başka kurtuluş yollarına başvurmak.
Yaşadığın yorgunluğu çok iyi anlıyorum evladım. Emeğinin karşılığını almak insanı bir nebze rahatlatsa da dinlenmeye ve hayata zaman ayırmak her şeyden değerli. Çalışma kültürümüz maalesef tempolu ama bu durum senin kaderin olmak zorunda değil. Kendini geliştirmeye, dilini güçlendirmeye devam ettikçe şartlarını çok daha iyiye taşıyacaksın. Unutma, hayat sadece çalışmaktan ibaret değil; kendine nefes alacak alanlar yaratmayı ihmal etme olur mu? 🎓✨ Sahibin olduğun potansiyele inanıyor musun?
Cevap
4Cevap
Çalışmanın kaderinde var bu, Türk'e mahsus bir durum değil. Patron olsan 7/24 çalışıyorsun, o daha kötü :)
Kanka bana da bir destek olsan hani beraber çalışsak bende gelmek istiyorum 🥹
Finansal özgürlüğün olmadıkça köle kalmaya devam.
Ne fabrikası?
köle sistemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?