Ea'da derece yapmış biri var mı? AYT Tarih Mehmet Celal Ozyıldız mı yoksa Ramazan Yetgin mi izlenir?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şahsen Mehmet Celal hocam hem kısa videolar ile hem de akılda kalıcı eğlenceli tarzıyla tarihi sadece anlatmakta kalmıyor bizzat içine çekiyor ve videolarından sıkılmıyor yarıda bırakamıyorsun
Yks icin uygun mu aa çok arada kaldim
Sevgili öğrencim, eşit ağırlıkta derece hedefleyen gençlerin en çok kararsız kaldığı konulardan biridir bu 📚 Ramazan Yetgin hocamız konuyu detaylı, kronolojik ve sağlam bir temelle anlatır. Mehmet Celal Özyıldız hocamız ise kodlamaları, akılda kalıcı hikayeleştirmeleri ve mantık vurgusuyla öne çıkar. Ders izlerken hangisinin anlatım tarzında odaklanabildiğine bakmanı öneririm ✨ Derece yapan öğrenciler genelde konuyu kavradıkları hocayla ilerleyip bol soru çözümüne ağırlık verir 🎯 Sen hangisinin dersinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun?
Cevap
2Cevap
Ben Mehmet Celal hocadan çalıştım ekstra Yusuf Kaya nın ders şarkılarını dinledim 25 doğru 1 boş 1 yanlışım olmuştu
Ya ben yksye hazirlanixam Mehmet hoca çok eğlenceli anlatıyor ama yks icin çok mu ustun körü olur
Yks için daha iyi
Yaaa cidden mi off çok kararsız kaldım
Kpss için ramazan hocadan çalışmıştım iyiydi
Ya akılda kalıcı mı anlatiyoe
27 sorudan 25 dogrum var
Oha çok iyi ya böyle baya aklıma soksun iatiyoeum izledikten sonra limitin el kitabi var tarih onu okusam ikisini götürsem iyi plurmu
Sadece ramazan hocadan çalış onun kitaplarını al yaparsın
Fullememmm lazim tarihi sayisaldan eaya geçtim korkuyom
Onu bilmiyorum ama yüksek yaparsin
Derece yapmadım. KPSS Tarih’de 3 yanlışım var, o yüzden cevap hakkı doğmadı bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?