Türkçem iyi ama diğerlerini halletmem lazım, kafam rahat değil. Tarihim leş mesela (ortaöğretim). Taktik verirseniz sevinirim.
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Video ders kitabı al ve her gün ondan 8 sayfa çalış ve her konu bitiminden sonra hemen soru bankasındaki soruları bitir. Her şeyi yaptıktan sonra iki kitap toplam 1 ayda biticek. Kalan 1 haftada ful deneme çözersin. Bunu diğer dersler için de uygula. Matta günde 30 40 soru çöz buna da 1 ay ayır. Diğerlerinde de öyle
Teşekkürler
Konuları belirleyip program yapabilirsin mesela. Bilmediğin konular için konu videosu izleme ardından konu tekrarı ve soru çözümü vs gibi. Bu şekilde haftalık program yaparak ilerleyebilirsin
Tesekkurler
Sevgili gencim, KPSS yolculuğu bir maratondur ve Tarih netlerini artırmak kesinlikle imkansız değil. Tarihi ezberlenecek yükler gibi değil, adeta sürükleyici bir roman okur gibi hikayeleştirerek çalışmanı öneririm. Günlük küçük tekrarlar ve bol soru çözümüyle o zihindeki yük hafifleyecek. Türkçenin iyi olması senin için harika bir avantaj. Kendine inan, düzenli bir çalışma rutini oluştur ve asla pes etme. Bu süreçte en çok hangi derste zorlanıyorsun? 📚✍️✨
Cevap
0Cevap
Taktik yok kanka bende de Türkçe iyi de Tayyip’e coğrafya sıfır mı matematik zaten çalışmıyorum bile
Eee napcan
Sınava az kaldı sanki
Hallederiz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?