KPSS önlisans sınavına gireceğim. Benim için gerçekten çok stresli günler. Denemelerde 89-81 arası yapıyorum son günlerde sanırım kafa yorgunluğundan denemelerde düşüş var.
Bölümümü söylemek istemiyorum ama atanmak için en az 90 puana ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KPSS önlisans sınavına gireceğim. Benim için gerçekten çok stresli günler. Denemelerde 89-81 arası yapıyorum son günlerde sanırım kafa yorgunluğundan denemelerde düşüş var.
Bölümümü söylemek istemiyorum ama atanmak için en az 90 puana ihtiyacım var.
Hayatına biraz eğlence kat ve dediğin gibi yorgunluktan olabilir biraz farklı şeyler yap aynı şeyler yapınca beyin vazgeçiş moduna girmiş olabilir yani benm puanım 60tı en son girdiğim sınavda şu an nasıl bilmiyorum ama belkide ihtiyacın biraz farklı şeylerle bedenini ve zihnini canlı tutmak olacak farklı bi yöntemle çalış en azından 1 hafta öyle yap kendine çok yüklenme 1 2 abuk subuk cevap gelmiş aynı yoldan geçmeyen anlamaz
Ben lisansa girmeden önceki son hafta bütün notlarımı baştan sona okudum, matematikte de çözemeyip işaretlediğim tüm sorulara baktım o kadar işe yaramıştı ki anlatamam veya anlatabilirim 91,5 net yaptım dhdndjskck
Müthişsin ya
Ortaöğretime gireceğim bende yardımcı olur musunuz acaba
Çalışmayla alakalı değil ama günlük yürüyüş ya da Spor gbi bı bedensel aktivite sana iyi gelir stres seviyeni düşürür. Hızlı genel tekrar ve süre tutarak bol deneme iyi gelir 😊
Denemele değişebilir. Elinden geleni yapmaya çalış sadece. Sınav anı çok önemli. Zor veya kolay olduğuna dikkat etmeyip. Bir soru bir sorudur mantığı işe çözersin daha iyi yaparsın. çalıştın zaten yeteri kadar. Nasip ve kısmetin varsa olur. Allah havale et gerisini. Yüksek net yapmak önemli değil sıralama önemli. Düşük netler yüksek puan getirebilir
Sevgili Elmalıİlber, öncelikle elde ettiğin netler ve hedefin gerçekten takdire şayan. Sınava sayılı günler kala denemelerde yaşanan küçük düşüşler son derece doğaldır, bu durum tamamen zihinsel yorgunluktan kaynaklanır. Şu an yeni konu yüklemek yerine zihnini dinlendirmeye, hafif tekrarlar yapmaya ve uyku düzenine odaklanmalısın. Unutma ki bu aşamada en büyük bilgi birikimin sakinliğin olacaktır. Kendine güvenmeyi ihmal etme, son güne kadar temponu nasıl ayarlamayı planlıyorsun? 📚✨🎓
Cevap
2Cevap
Biraz sakinleşmeye ihtiyacın var gibi. Belli ki yeterince çalışmışsın. Geriye sınavda o bilgilerin sakince geri gelmesi kalmış.
Dostum sınavda min 5-10 net aşağısı yapıyorsun kalan sürede netini artırmaya çalış
Ben stres ve düşünceden calisamiyorum ağlamam geliyor.. sarılalım mi
calis