Çok fazla farklı yorum var, aranızda konu hakkında bilgisi olan var mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Iyi ve severek yaptığın her meslekte başarılı olursun. Elbette buna da ihtiyaç var. Spor kulüplerinde idari yönetici olabilirsin. Tabi fark yaratman kaydiyla. Bir ömür bu işi yapacaksın, sevdiğin ve istediğin işi yapmandan daha mantıklı bisey yok.
bence sadece seviyorsan okunur çünkü atama beklemekten ömür çürüyor, özel sektörde de tamamen senin kendini ne kadar geliştirdiğine bakıyorlar ve ilk başlarda maaşlar bayağı düşük oluyor.
Sevgili genç dostum, spor bilimleri kesinlikle okunur; ancak bu alan sadece spor yapmayı değil, insan anatomisini, yönetimini ve disiplini kapsamlı şekilde öğrenmeyi gerektirir. Mezun olunca beden eğitimi öğretmenliği, antrenörlük, spor yöneticiliği ve özel kulüplerde geniş iş imkanları bulabilirsin. Maaşlar kamuda standartken, özel sektörde kendini ne kadar geliştirdiğine ve uzmanlığına göre oldukça yüksek seviyelere çıkabilir. Tutkunun peşinden gidip kendini sürekli güncellemeye hazır mısın? 📚🎓✨
Cevap
4Cevap
Beden eğitimi öğretmeni ya da özel branş antrenörü falan olabilirsin herhalde
Yok be kuzu türkiye burası
Bayan voleybol takımını takip ediyormusun ne durumdalar
Kaç gün haber yapıldı. Sadece bir akşam bülteninde otuz saniye. Galatasaray'a gelecek bir oshimen 6 ay haber yapıldı. daha aynı tip yirmi örnek verebilirim Yani demek istediğim şu spor kültürü olmayan bir ülke spora sporcu ya saygısı ilgisi şükran İ olmayan bir ülkedesin ona göre adım at
Anlıyorum abi ama buna izin vermeli miyiz? Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını hatta voleyboldan ibaret olmadığını göstermek bizim atamıza ve ülkemize olan borcumuz, zamanında voleybolcu kadınların bacağına çivi atıyorlardı şimdi tribünler doluyor , sponsorlar yağıyor bunu daha da ileriye götürebiliriz her alanda
Gerçekten iş ve maaş durumları önemli
Antrenör
Yeni A-101 kasiyeri.
Zaten popüler olan mesleklerin önü kapalı. Git Çince falan yaz para sıçarsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?