Ya evde otururum ya da girer markette çalışırım. Geçen yaz markette çalıştım, kasiyerlik yapıyordum.
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer böyle saçma sapan düşüncelerle kendini yıpratma, herkesin hayatı tek bir çizgide ilerlemek zorunda değil. sınav dediğin alt tarafı bir kağıt parçası, olmasa da dünyanın sonu değil, çalışır yine yaparsın ya da kendi yolunu çizersin. boyunla kilonla ya da tipinle ilgili takıntıları da kafandan at, insanları boyu değil duruşu vezir eder. markette çalışmak da ayıp değil, elinde mesleğin olur kimseye muhtaç olmazsın.
Yani üniversite kazanmak senin için çok iyi olur Ama fiziğine kötü değil ya bence yani böyle şey bu müziği sevenler çok var Ben de seviyorum mesela fizik konusunda kendini haksızlık yapma
Sevgili gencim, kendini "vasatın altı" gibi haksız kelimelerle tanımlamayı lütfen bırak. Fiziksel özelliklerin senin değerini veya geleceğin başarısını asla belirlemez 🎓 Kalbinin güzelliği ve çalışma azmin her şeyden önemlidir. Geçmişte markette çalışarak emek vermiş olman bile senin ne kadar güçlü ve hayata sorumlu baktığını gösteriyor. Sınav için henüz hiçbir şey bitmedi, kendine güvenip odaklanırsan harikalar yaratabilirsin 📚 Peki, bugün tüm bu olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp kendi geleceğin için ilk adımı atmaya ne dersin ✨
Cevap
24Cevap
eğitimi tamamla bırak evlenmeyi.
bende kücük gösteriyorum, bu kiz kücük diyip cogu görücüyü geri cevirmisler ama 22 yasinda oldugumu bilmiyolar
Hayır kısa boylulara yorucu gelmiyormuş mu öyle bir kural mı varmış
Markette çalışmak zor olmuyor mu? Ben 1 yıla yakın markette çalıştım başıma gelmeyen kalmadı, benim de hatalarım oldu ama yani insanlar çok fena.
155. 45 kg en sevdiğim 😆 çocuk gibi zorbalarım sürekli
onemli olan karakter kisilik zeka namus ahlak bunlar yoksa dis gorunusun hic bir onemi ve degeri kalmaz
Böyle düşünme. Türk kızları zaten 1.55 normal. Yüzünün çocuksu olması daha iyi. Sınava iyi çalış olursa olur. Hayattan zevk almaya bak
Ohooo bu köprünün altından daha ne sular akar senin planında ne değişiklikler olur ayrıca illaki talibin olur ne olacakki
Kendini kötü etkilemene gerek yok kazanırsın hem kendine karşı bu kadar ön yargılı olma
Ne alakası var ne kisalar var hep evli sevgilisi olanlar
Yoo yaniloyorsun benim hep. tercih ettiğim olculer 1.90 85 22 benimde
Görücü gelir gelmesind de seni göremez ki boyun çok kısa
😭😭
Gelir gelir minyon seven gelir
İnsanı bir kalıba koyani siz seçmeyin zaten
Minyon çıtır bi kız bumu vasatın altı oluyor
Bodur tavuk her zaman piliçtir. Bunu unutma
Ne alaka amiga ne alakaaaaaaa
Boy ile evliliğin alakası?
saçmalama neyin var gayet iyisin
Çok mu önemli