zabıt katipliği hakkında bilginiz var mı, sorunu nasıl? olur mu, kolay mı, bilgi verir misiniz?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi bakanlık kaç kişi alıyor ilk onu araştır ona göre ona göre şehir tercihini yap 72 puanla arkadaşım İstanbul da klavye sınavına çağrıldı klavye yi de geçti mülakata daha cagirilmadk sanırım konuşmadık ben adalet bitirdim bana nasip olmadı üç dk da 90 kelime yazman gerekiyor zaten bunu biliyorsundur mülakatta da muhtemeln kendi seçtiklerini alacaklar 😄😄
KPSS giriyosun sonra o girmek istediğin adliyenin klavye sinavina giriyosun. 3 DK 90 kelimeydi galiba. KPSS şartıda 70 olması gerek. Sonrası sözlü mülakat.
İstifanın eşiğine gelen de var severek çalışan da ama bence kolay. İşini iyi yaptığın sürece keyifle çalışılabilecek bir iş.
Zabıt katipliği süreci emek ve düzenli çalışma gerektiren bir yolculuktur. Klavye sınavı üç dakikada doksan doğru kelimeye ulaşmayı hedefler, disiplinli pratikle kesinlikle halledilebilir. Mülakatta ise özgüvenin, ifade yeteneğin ve genel kültürün ön plandadır. Zorluk senin hazırlık sürecindeki kararlılığına bağlıdır. Kendine güvendiğin ve sistemli çalıştığın sürece imkansız değildir. Bu süreçte klavye egzersizlerine başladın mı, çalışma tempon nasıl gidiyor? 🎯📚✨
Cevap
4Cevap
sınav sorun değil mülakat sıkıntı bazı sebeplerden (:
Klavye bile çok zorlaştı artık
Torpil yoksa sağlıktan devam
Orayı kazanacaklar bellidr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?