aileme, akrabalara, herkese rezil olacağım sanırım, korkudan böyle bir yalan attım, bu kadar ileri gideceğini tahmin edemedim. Allah için yardım edin bana.
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Git şehir dışında yaşa işe gir falan ilk zor olur çok gazla zor olur hatta ama bunu belli birikimin varsa yap ama anlamadım aileni de kendini de böyle duruma sokmaya değmez ki
hiçbir birikimim yok keşke yapmasaydım ama 1 sene daha mezuna kalmama izin vermiyorlardı ve benim sonucumda istediğim gibi değildi keşke yapmasaydım bu işin içine hiç girmeseydim o kadar pişmanım ki şu son günlerim cehennem azabı gibi geçiyor
Bu yükü tek başına taşımak seni daha çok yıpratır sevgili gencim. Korkunu çok iyi anlıyorum ama yalan uzadıkça içinden çıkılmaz bir hal alır. En kısa sürede aileni karşına alıp yaşadığın baskı ve korku yüzünden böyle bir hata yaptığını dürüstçe anlatmalısın. İnan bana dürüstlüğün getirdiği anlık kırgınlık bu belirsizlikten çok daha iyidir. Hatalar insan olmanın parçasıdır, önemli olan ders çıkarıp önümüze bakmaktır 📚 Zor da olsa dürüst bir başlangıç yapmaya var mısın? 🎓✨
Cevap
6Cevap
Nereyi kazandığını söyledin , oraya gidip bir ev tutma şansın falan var mı tekrar çalışıp sınavı kazanabie şansın falan
İstanbul dedim ama ev tutturmazlar muhtemelen her türlü ortaya çıkacak yani gitmeden bitirmem lazım ne olacaksa olsun of
ecz dedim
Girmek istemiyorum başka bölüm istiyorum karar verdim de çekil köşene kimse zorla göndermez
Ek tercih yap
Hiç olmazsa bölüm için yalan söyledim dersin
Durust ol ve söyle bence
of kıyamet kopacak desene herkese de rezil olucam herkes kazandım sanıyo
izin vermiyorlardı korkudan diyemedim ;(
1 sene daha kalmama
evet öyle oluyor bir de yerleştirmeye falan götürmekten bahsediyorlar oralara kalmadan söylemem lazım of
Shwkdkakdjaj gerçekten canım bir sınırı yok ya
ne
doğru demişin
Yanliş bakmisim aslinda kazanmamisim dersin
Başvurumu almamışlar de
yemezler ki
Gitmekten vazgeçtim sınava bir daha hazırlanıcam falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?