Arkadaşlar, gerçekten hiçbir bilgim yok, nasıl bir ortam, nasıl bir yer bilmiyorum, ne giymem gerekiyor bilmiyorum, rahat mı olmalıyım, şık mı olmalıyım
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, gerçekten hiçbir bilgim yok, nasıl bir ortam, nasıl bir yer bilmiyorum, ne giymem gerekiyor bilmiyorum, rahat mı olmalıyım, şık mı olmalıyım
İlk gün için fazla şık olmaya çalışma bence tekstil fabrikasının nasıl bir ortam olduğunu bilmiyorsan en mantıklısı temiz, sade ve rahat giyinmek koyu renk bir jean veya kumaş pantolon düz bir tişört ya da polo rahat kapalı bir ayakkabı gayet yeterlidir.
Pekala
Pişman olursan gel bul beni.
Yeni işin şimdiden hayırlı olsun, harika bir adım atıyorsun. Tekstil fabrikaları hareketli ve dinamik yerlerdir. Bu yüzden ilk kuralın kesinlikle şıklık değil, rahatlık ve güvenlik olmalı. Pamuklu rahat bir tişört veya kot pantolon ile altına giyeceğin düz, kapalı bir spor ayakkabı ilk gün için en ideal tercihtir. Sallantılı takılardan veya bol kıyafetlerden kaçınmanı öneririm. Kendine ve enerjine güven, ilk günün harika geçecek. İş hayatında seni en çok ne heyecanlandırıyor? 🎓✨
Cevap
6Cevap
Tuvalte bile zille gidiyorlarmış kombin diyor saftirik
Nasıl yani 😅
Yarın görürsün sayacını taktıklarında
ne giyerden giy işbaşı yapmadan önce sana verilecek iş kıyafetini giyeceksin
Nasıl yaa 🥺
Yıllar önce tekstil atölyesinde calismistm bende. Tozun pisliğin içiydi işte. Her yer ip, kumaş parçalar vs. Yeni kıyafetlerinden giyme. Özenme yani
Öff morilm bozuldu
Yok yookk. Hemen öyle koyverme dur. Bir tavsiye daha vereyim kimseyle samimi olma. Giy gri eşofmanını git🫶🏻😁 booll şans
Peki bir şey soracağım ben oraya yeni gidiyorum ya nasıl bir ortamla karşılaşacağım ve ben ne iş yapacağım hiç tekstilde çalışmadım hiçbir bilgim yok
İyi anlatılmaz pek ama her yer öyle mi blmiyorm. On yargılari birakalm ,
Tekstil fabrikası dediği de bodrum kattaki mahalle konfeksiyonu he
Yok ya vallahi büyük bir fabrika
Sebep
Büyük bir yerse önlük verirler zaten. Normal ne giyiyorsan onu giy. Makineci misin?
Yok hiçbir şeyim ben işte yarın ne olduğunu göreceğim
Ortacı olarak başlarsın o zaman
O ne demek
Makineler arasında iş getirip götürür
Kötümü yanin
Yorucu
Rahat giyin pantolon tişört gibi
Teşekkür ederim 🥰
Gelinlik giyebilirsin.
Sen tam bil m@lsın yaşından uttan
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim 🥰