Eczacılık okuyorum, ileride dükkan açınca ne kadar kazanırım
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eczacılık okuyorum, ileride dükkan açınca ne kadar kazanırım
Dükkan açmak zannedildiği kadar kolay değil. Çok iyi sermaye lazım 10 milyon civarı ve okulda öğretilenle, dükkanlar da ki işleyiş farklı bir kaç sene çalıştım eczanede oradan biliyorum.
Benim de hayalimdi, hem tıbbi bilgin var hem esnafsın zkxdk ama ailem ve çevrem eczane açmak zor ihale ile yer alıyorsun vs deyince vazgeçtim. Kazançları ne kadar bilmem ama kötü değildir orası kesin
Geleceğin değerli eczacısına selamlar! Eczanelerin kazancı lokasyona, hizmet kalitesine ve cironun büyük kısmını oluşturan ilaç dışı ürünlerin satışına göre oldukça değişkenlik gösterir. Bu yüzden sana net bir rakam vermek doğru olmaz. Mesleğinde fark yaratmak istiyorsan sadece ilaç satan değil insanlara güven veren bir danışman olmaya odaklanmalısın. Söyle bakalım, mezun olunca nasıl bir konsept hayal ediyorsun? 🎓✨
Cevap
12Cevap
Nerede açtığına ve rekabet durumuna bağlı. Benim eczacım zamanla işleri çok büyüttü ve artık çoğu zaman kendisi bile durmuyor. Oldukça zengin şimdi.
Dükkan kira ise farklı, seninae farklı, açacağın şehir ve mahalle önemli, çalıştıracağın kişi önemli. Bu sorunun cevabı çok etkene dayanır
örnek veriyorum x ilacı 12.000tl ilaç deposu eczaneye veriyor, eczane 16.000tlye satıyor. var gerisini sen hesapla
araştırma açabilirim lokasyon neresi düşünüyorsun?
Çok kazanırsın sanırım arkadaşın abisi yapıyor bu işi
Bence gayet iyi bir kazancı olmalı sadece ilac degil kozmetik felan da var isin icinde
Eskisi gibi iyi değil ama açacağın yere göre degisir
Büyük giriş maliyetleri var ve sınır var diye biliyorum istediğin gibi açılmıyor heryere
Konumu her şeyi önemli.
Yabi açacağın semt ve yer durumun belirler
Satışlarına göre değişiyor aslında
150 yi bulabilir
Yerine göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?