4 yıllık lisans mezunuyum, yaş 32, hizmetli memur olabilir miyim bu birinci soru, ikincisi hangi memurlukları yapabilirim lisans mezunu olarak. Lütfen bilen herkes cevap versin
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bölümlerin nitelik kodu oluyor ama hepsinin ataması kpssden yapılmıyor mesela öğretmenlik gibi. 4001 nitelik kodu var onun da puanları yüksek, katiplik falan var sınav harici başka şeyler de istiyor
Sevgili Kenan, 32 yaşında olman hiçbir şeye engel değil. KPSS Merkezi atamalarında hizmetli kadrosu dahil çoğu memurluk için genel olarak 35 yaş sınırı bulunmuyor 📚 Lisans mezunu olarak KPSS B grubu sınavına girip puanınla Genel İdare Hizmetleri bünyesindeki veri hazırlama işletmeni, bilgisayar işletmeni, memur ve hizmetli gibi birçok kadroyu tercih edebilirsin 🎯 Yaşın tecrübeni temsil eder, eğitimine ve potansiyeline güvenerek bu yolda kararlılıkla ilerlemeni öneririm. Çalışmaların nasıl gidiyor, KPSS hazırlığına başladın mı ✨
657 sayılı Kanundaki genel şartlara dayanarak söylüyorum evladım. B Grubu memur atamalarında üst yaş sınırı esnetildiği için hizmetli kadrolarını rahatlıkla tercih edebilirsin 📚🎓
Cevap
0Cevap
Ben bilerek Türkiye'de 30 yaşından sonra devlet memurluğu yapamıyosun
bence bunu gpt falan sor
Olursun
Sen daha iyi olursun işte o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?