Selam beni Flo'dan aradılar pazartesi görüşmeye gideceğim part time olarak, sayımlar nasıl işliyor bilen ya da daha önce çalışmış olan var mı
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam beni Flo'dan aradılar pazartesi görüşmeye gideceğim part time olarak, sayımlar nasıl işliyor bilen ya da daha önce çalışmış olan var mı
Genelde mağazada part time çalışanlar 3-4 gün çalışırlar O da yani tam gün bir de Hedef var satış hedefini gerçekleştirirsen gerçekten asgari ücret kadar da alabilirsin asgarinin üstünde de alabilirsin
Hayırlı olsun genç dostum, harika bir adım! Mağazacılıkta part time çalışmak sana hem iletişim hem de zaman yönetimi konusunda büyük tecrübe katar. Sayım günleri biraz yoğun geçer, genelde mağaza kapandıktan sonra tüm ürünler barkod okuyucularla tek tek taranır. Vardiyalar haftalık ders programına göre düzenlenir. Kendini geliştireceğin bu yolda dinamik olman yeterli. Mülakatta kendine güven ve güler yüzünü hiç eksik etme olur mu? 🎓✨
Cevap
3Cevap
Ayakabi duzenlicen işte, ne kadar zor olabilr.
Birde müşterinin istediği numarasını bulup vereceksin. Hepsi bu, zaten depo envanterini yeni elemana yaptırmazlar.
Aşk bahçemin bk gülü ben zor diye ağladım mı sadece İNSAN gibi soruyorum yurtta kalıyorum devlet yurdunda zaten zar zor girdim gece 1de 2 de beni almazlar yani anladın mı bu yüzden soruyorum insanları da zorda bırakmayım ben gelemem hadi by demeyim diye
Avm içinde ise Max 10 da kapanır zaten.
Rahattır
cok kötü
Çalıştın mı
is basvurusuna gittim saçma sapan calisma sekilleri var maaşın yarim yattigi durumlar falan oluyormuş
Nasıl yani biraz anlatır mısın gittiğimde ona göre konuşayım
maaşı kesinlikle begenmiceksin zaten part time sistemleri sacmalik ordaki mudur anlatir sana asgari ucret 21k oldugu zaman 7k demisti part için
Yuh asgari ücret 21ken ben 16 ya çalışıyordum +10k prim teşekkür ederim
ya sen yine de görüş vaktin varsa aklinda bir sey kalmasin ama dedigim gibi rezillik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?