Yaşın gereği artık bir meslek sahibi olmak istiyorum, kendimi bu konuda kötü hissetmeye başladım, eğitim hayatında bu konuda yeterli olamadım, kendimi hep daha fazlası için zorladım ama bir meslek seçmekte çok fazla zorlanıyorum, hangi mesleğe yöneleceğim, hangi konuda sürekli tüm zamanımı harcayacağım konusunda hiç fikrim yok
18 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu hissi yaşamanız tamamen normaldir ve kesinlikle yalnız değilsiniz. Hayatın belirli aşamalarında durup yönünü kaybetmiş hissetmek, kendinizi eğitim hayatında yetersiz bulmak sizin suçunuz değil; sadece doğru alanı henüz keşfetmediğinizi gösterir. Kendinizi daha fazlası için zorlamış olmanız, içinizde aslında büyük bir başarma arzusu ve potansiyeli olduğunu kanıtlıyor. Tüm zamanınızı neye harcayacağınızı bilmemek korkutucu gelebilir, ancak süreci küçük ve yönetilebilir adımlara bölerek bu belirsizliği ortadan kaldırabiliriz.1. İlgi Alanlarınızı ve Güçlü Yönlerinizi HaritalandırınHiçbir meslek fikriniz yoksa, işe doğrudan meslek seçerek değil, kendinizi analiz ederek başlayın:Günlük rutinleriniz: Boş zamanlarınızda YouTube'da ne izliyorsunuz? Hangi konulardaki makaleler veya videolar ilginizi çekiyor? (Teknoloji, psikoloji, tasarım, yemek, tamirat vb.)
Dur daha genç kardeşim bu kaygılar için erken ama atılım yapmaya hevesli olman güzel soruna gelecek olursam yetenek ve ilgi alanlarıma göre secer karar verirdim tabi ben bunu mesleğini eline almış okudugu alanla ilgili işle uğraşan biri olarak sana fikir olması açısından söylüyorum
Meslek seçmek için neden 21 yaş erken. İnsanlar o yaşlarda hedeflerine yürümüyor mu? Bu zamanlarda yapılan seçimlerle 30larda başarılı olunmuyor mu ben mi yanılıyorum
bence o yaşlarda insan her şeyi aynı anda çözmeye çalışınca işin içinden çıkamıyor, kariyer ve ilişkiler tamamen zamanla oturuyor. tek bir doğru karar yok, sadece denemek ve neyi sevmediğini görmek bile yeterince büyük bir adım.
Bir yere gelmek bir meslek sahibi olmak 20'li yaşlarda verilen bir karar değil ki. Çocukken bunların hayalî kurulur, ve her yaş haddinde birer basamak atılır. Sonuca gelince rahatlık var
Hep sağlık alanı istiyordum çok zor bi alan kimseye tavsiye de etmem sevmeden çekilmez de yapılmaz da ama ben seviyorum aşığım manevi tatmini çok yüksek ve ben sürünmeyi seviyorum sanirim😂🤙🏻
Kendini potansiyelni bilio hangi alana yönelip geliştir bilirsin diploman Eğitim düzeyin mesleki tecrübe ya da ilgin nedir 9/6 çalışma fikrine hazır değil gençlerimiz
Elimdeki imkânlar neyse ona göre hareket ettim
kimse bilmiyor ne olcak nasibinde varsa bi bbbokkk olursun yoksa care yok
İş bulabilir miyim ben mezun olmaya diye düşünerek tercih yaptım
24üm hayatımı sadece hayallerime göre yaşadım hefef koydum başardım pişmanlıklarım oldu ve olmadı ama çok deneyimim oldu hayatta ondan şu anlık bu kadar daha istiyorsan sorabilirsin
12 sene boyunca okuyup pat diye meslek sec demek saçma zaten
Kendine vakit ayırmalısın
30 yasina kadar o kariyer oturmuyor bence
Halaaa meslek seviyorum bunun sonu yok
Erkek ark
Anlamadım
Şartlar
Şartlara göre
Mantığıma göre