Örgütlü bir yapı olabilir mi diye savcılığa şikayet ettim, örgütlü bir yapı var mı, herhangi bir şekilde savcılık bulur mu?
50 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
savcıklık tabiki bulur ama konuyu tam anlayamadım ben
Mesela bi örgüt üyesi lisans mezunu ama psikolojim danışmanlık açıp test terapi yapıyor çok
Lisans mezunu kendi başına iş yeri açıp test terapi yapamaz
Bu hak klinik psikologlara verildi
Değil lisans mezunu olduğu gibi psikolojik danısmanlık merkezini açtı
Bak diyor ki lisans psikologun yetkisi var sen uyduruyorsun diyor bide bu suçu kendi başına işlemesi mümkün mü? Örgüt var mıdır sence bu yapının arkasında kendi başına nasıl bunları yapsın
Zaten ettim
Ama örgütlüdür dimi
Lisans mezunu da bu klinik psikolog değil
Kadının linkedelinde milyon tane serfikası var milyon tane test terapi yapıyor bide abartılı şekilde düşün
Garip değil mi şikayet ettim zaten
Her şeyini full bulmazlar diye endişeliyim çünkü 3 psikolog iş birliği yap bunlar Manipulasyon
Örgütlü yapı ne kız
Yapay Zeka Cevapladı
Türkiye'deki mevzuata göre psikoloji lisans mezunları bağımsız klinik açamaz ve tek başlarına psikoterapi yapamazlar. Terapi ve merkez açma yetkisi klinik psikoloji yüksek lisansı yapmış uzmanlara aittir. Savcılık ise yapılan şikayet sonrasında banka hareketleri, dijital incelemeler, HTS kayıtları ve fiziki takiple kişilerin arasındaki hiyerarşik bağı, para trafiğini ve organize hareket edip etmediklerini ortaya çıkarır. Süreci adli makamlara bırakıp ferah kalmalısın 📚 Haklarını bilmek seni her zaman korur, unutma 🎓