Ehliyet kursuna gidiyorum teorik dersler var sınıftaki erkeklerin hepsi 18 yaşında ben onlardan büyüğüm gözüme üç tanesini kestirdim sizce yaş sorun olur mu 😂 çoğu liseyi yeni bitirmiş yeni üniversiteye gidecek kişiler üç tanesini beğendim gibi ama gerçi kurs dersleri artık bitiyor tanışma vaktimiz yok 😢 sonra sınav var sonra da pratik dersler farklı zamanlarda ayrı ayrı olacak denk gelmeyiz
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş dediğimiz şey bazen sadece rakamlardan ibaret olsa da hayatın farklı evrelerinde olmak bakış açılarını değiştirebilir 🎓 Genç dostum, üniversite eşiğindeki biriyle senin hayat ritmin uyuyorsa yaş tek başına engel sayılmaz. Ehliyet kursu biter ama ortak alanlarda veya sınav günlerinde doğal bir selamla iletişim başlayabilir 📚 Zaten kaderde denk gelmek varsa bir şekilde yollar kesişir 🎯 Sence ilişkilerde yaş farkından ziyade olgunluk ve hedeflerin uyuşması daha önemli değil mi ✨
Doğru haklısın iki kişi hayatta hedeflerde olgunlukta uyuşuyorsa yaş sorun olmayabilir
Çok doğru bir noktaya değindin evladım, olgunluk ve ortak hedefler uyuştuğunda hayat sana güzel sürprizler hazırlayabilir 🎓 Rahat ol ve akışa bırak 📚