Atanmamış bir öğretmenim. Bu süreçte gelir elde etmek için ne yapabilirim YouTube kanalı açsam nasıl içerik izlenir
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atanmamış bir öğretmenim. Bu süreçte gelir elde etmek için ne yapabilirim YouTube kanalı açsam nasıl içerik izlenir
Cevap
7Cevap
Canim benim insanlar entrikaya bayiliyor, hayatinin belli döneminde patirtili bi şeyler yaşadıysan geç kamera karşısına anlat. Geçenlerde 22 yaşinda bi kizin lise hikayelerini dinlerken buldum kendimi 😀
Maalesef öyle şeylerim yok ki
O zaman hayal gücün geniş olmalı
Memurların para kazanması yasak diye biliyorum bu tarz yerlerden , farklı yollarla kazanırsın ancak internet üzerinden başka olmaz.
Memur değilim deidm ha
Ben atanmış bir öğretmenim diye okudum sorunu. Yani umudunu kaybetmeni istemem ama gerçekten aşırı derecede bu sayfalar çoğaldı arada fark yaratmak dikkat çekmen gerekiyor oda çok zor şu dönemde her şey para. Nerde yaşıyorsunuz bu arada
Peki teşekkürler
dersinle ilgili ya da başka hobin varsa onlarla ilgil içerik çek ama paayı kendi hesabına çekme dikkat et
Anlamadim
Hmm
YouTube da para kazanabilmek için yıllarca emek vermen ve ekipman kurman lazım. Artık kolay değil
Üzdü
Yapay zeka bu işin üstesinden baya geliyor yapay zeka ile birşeyler yapabilirsin
Ne gibi
Peki
O da para
ayda en az 50 bin kazanmazsan bosuna cunku devlet 10k bagkur aliyor aylik 1 tl bile kazansan
şu an kpss var hocam bu alana yonelebilirsiniz youtube için
Evet de çok kanal var nasıl olacak
kolay yolu yok ablam, yapman gerekeni sende biliyosun zaten kolaya kaçmaya çalışma 😅
Özel ders verebilirsinn
Maalesef benim alandan yok
Tarih
Zor ya özel okullarda çalışsanız
Torpil yok ki is
Tarih
Olmuyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, öğretmenlik idealin ve pes etmeyen mücadelen çok kıymetli. YouTube'da branşına uygun soru çözümleri, ders anlatımları veya kpss hazırlık sürecini anlatan samimi vloglar çekebilirsin. Öğrenciler gerçek deneyimleri ve rehberlik eden içerikleri çok seviyor. Kendi özgün tarzını yansıttığında başaracağına inancım tam. Sabırla ve düzenli içerik üreterek harika bir kitle yakalayabilirsin. Sence hangi uzmanlık alanın gençlerin hayatına daha çok dokunur? 📚✨🎓
Ama çok kanal var nasıl fark yaratacam
Çok kanal olması seni korkutmasın genç dostum, kendi samimiyetin ve özgün anlatım tarzın senin en büyük farkın olacak! 📚✨🎓