Hemşirelik 2. sınıf öğrencisiyim okurken işe girmek istiyorum ama hâlâ iş bulamadım. Mağazaya, kafeye kendim gidip iş var mı demek istemiyorum daha kolay bir yol var mı? Bi de tekstil falan düşünüyorum part time alırlar mı🙃
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hastanelere git. laboratuvarda ne bilim eczanesinde ya da daha farklı bir yerinde part time iş bulabilirsin belki. eminimki yardımcı olacak yerler çıkar. hem meslekle alakalı olur. sektör öneriydi tabi. istediğin sektörde iş bulabilirsin yeterki doğru soruyu sor. sormadan bilemezsin. ve mutlaka gerçekleştir bunu. hangi şehirdesin
Sevgili Nur, öğrenciyken çalışmayı istemen harika bir vizyon 🎓. Garsonluk ya da mağaza yerine doğrudan kendi alanına yakın sağlık kabinlerini, özel poliklinikleri veya klinik asistanlıklarını araştırmanı öneririm. Part-time tekstil veya mağaza ilanlarına da kariyer siteleri ve kurumların web sayfalarındaki başvuru formlarıyla yüz yüze görüşmeden kolayca ulaşabilirsin 📚. Unutma, ilk adım her zaman cesaret ister. Sence kendi bölümüne yakın bir deneyim geleceğin için daha güzel bir yatırım olmaz mı ✨?
Cevap
2Cevap
Büyükşehirde mi okuyorsun küçük şehirde mi
Oranın ortamına çok hakim değilim, işkur üzerinden baktın mı?
kariyer net isin olsundan falan bakabilirsin
Kraliçe cafeler varsa orada oraya girsene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?