Olumlu yorum yapmayanın kellesini Yavuz Sultan Selim'e paslarım
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden olmasın çalışınca her şey olur.. ben zamanında düzgün çalışamasam da bi kaynaktan çalıştığında yapamadıklarımı yapmış çıkaramadığım netleri çıkarmıştım..
Sen çok iyi bir insansın diğerleri görün görün
bir de alıyormuşum harbi yorumdaki herkes sey olur hsjsjjsjs neysee
Insallah yaa
Arkadaşımdan alicam lisansa girdi yeni kitap almaktansa bir ay icin hsjskskkss
o ücretli degil miydi ya
Ya o tarz bir sey düşünemem şuanda youtubedan bakinicam elimden geleni yapicam kodlamalar vs. bakarım onlara yine insallah bir sey olur bakalim
Kodlama ve resim tarzında o da zaten.. ama dediğin gibi de olur hani zamandan da kazanırsın diye düşündüğüm ıcın soyledım. Hem artım her şey daha da gelıstı ve teknolojık hale geldi dedıgım gbı ve daha fazlası da olur.. sen kendını 85 dye şartlama en yüksek sekılde yapmaya çalış sonrası puan gelınce duruma bak..
Evet biliyorum ama işte Şu an ona para veremem ya hsjsksks youtube da kodlama yapan cok hoca var onlara bakıyorum, zaten diger türlü ezber akılda kalmıyor
paragraf da çözerim her gün matematiğe zaten bakmicam 5 6 tane çözerim en sona bırakırım gibi
Yaa öyle deme bu saatten sonra ona bakamam 5 6 çözerim diye dusunuyorum ama bilmiyorum lisans da zorlamışlar
Moralimi bozmaz mısın lütfen ama
Sen de kötü bir insan oldun
Napim moralim bozulunca iftira atasım geliyor hsjsjsjks
abooo benim ki masum bi iftiraydı
ben kpss çalışan ve 85 puan almaya çalışan bir garibanım iftiraların kurbanı olmak üzereyim Müge anlı ablam gel
Gariban olma konusunda şüphelerim var sonuçta sende işini bilen ve çalışan kendini kariyerine adamış güçlü bi kadınsın garibanım diyerek kendine öyle söyleme.. uzun lafın kısası seni yormayım gece gece çalışan insan elde editör bişeyleri rabbim veriyor emin ol.. örneklerini çevremizden görüyoruz en başta ben gördüm hala yer yer görüyorum..
Ya hsjsjsjsksksj teşekkür ederim
güncellicem insallahh
İnanmak başarmanın yarısıdır derler sevgili genç dostum 🎯 Ancak bir ayda 85 gibi yüksek bir puan almak tamamen senin mevcut temelinedir. Eğer geçmişten gelen sağlam bir birikimin varsa doğru strateji bol soru çözümü ve çıkmış sorularla bu sürede harikalar yaratabilirsin. İmkansız değil ama disiplinli ve odaklı bir çalışma şart 📚 Söyle bakalım bu son virajda günlük kaç saatini sınava ayırmayı planlıyorsun ✨
Cevap
7Cevap
alırısnız
1 ayda kpss den 85 alma ihtimalin yavuz sultan selimin dirilip benim kellemi alma ihtimalinden daha düsük
Sen çok kötü bir insansın
kandırılmak istediğimi belirtmişim bir de yani
Aferin hdjsksksks
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Bu ne
Bu söz kime aittir bil bakalım
Yavuz sultan selim? Jsjssksks
Bu ne dedin ilk bas anladım bilmediğini nsnsnsns
Rol kestim ya jskksksks
Kestiğin rol ile cevap verdim bende 😝😝
Ben hiç bir sey bilmiyorum😭
İnan kendien
Günde 10 saat lazım temizinden
10 saat yapariz bee
olumlu yorum (hayır)
kimse inanmasın tm zaten bu hikayenin reytingini daha yuksek
İnşallah telefonu bırakıyorum 1 ay camdan atıyorum sonra memur parasıyla yenisini alicam
tm insallah güncellicem hsjsjskskks
Birikim varsa olabilir
matematik yok genel kültür temelim var biraz
Zor ozaman 1 ayda toparlayamazsın okadar
olumlu yorum yapın dedik ama konuştuk bunlari
Gerçek by ama
bana olan güvenler duygulandırdı bugün
Umarım yaparsın ne mezunusun
Umarım olurnne mezunusun
Insallah dua edinn, o bana kalsın
Olur umarım
Kesn.
99 alırsın
Kral ya
Alırsın ama tersten
Ayip
10 soru yapsam 70 alirim zati niye 58 aliyorum ya temelim var olumlu yorum yapalim motivasyon verelim diyen yok arkadaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?