Okulu bıraktım ve iş deneyimim de yok, ne iş yapabilirim
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer internetten kolay para diye bir şey yok maalesef hepsi zamanla oturuyor, en baştan hızlıca ufak tefek gelir için çeviri, veri girişi ya da metin yazarlığı gibi freelance işlere bakabilirsin ama sıfır deneyimle en önemlisi bir yerden yazılım, tasarım veya dijital pazarlama gibi bir beceri öğrenmeye başlamak yoksa sadece boşta kalırsın
Kolay dediğim yapabileceğim ağır olmayan bi iş herkes anlamak istediğini anlamış teşekkür ederim önerin için
Geleceğini inşa ederken acele etmek yerine yeteneklerini keşfetmeye odaklanmalısın güzel gencim. Deneyimsizken kolay para kazanma düşüncesi seni yanıltabilir; asıl mesele sürdürülebilir bir beceri edinmektir. Dijital dünyada içerik üretimi, grafik tasarım veya sosyal medya yönetimi gibi alanlarda kendini eğiterek işe başlayabilirsin. Emek vermeden kalıcı bir başarı gelmez 📚 Kendine bir beceri katmak için bugün ilk adımı nereden atmak istersin ✨
Cevap
14Cevap
İşe gir internetten falan dolandırılma ihtimalin yüksek
Aslında online işler yapabilirim ama ya kötü niyetliler ya da dolandırıcı olma ihtimalleri yüksek
Aynen o yüzden dışarda sigortalı bir işe girmeye çalış mağazalarda falan bulursun bence gençsin sonucta alirlar
Evet olabilir ama hiç çalışmadığım için hep deneyim istiyorlar birkaç güzellik merkezine başvuracağım ilgim ve yeteneğim var ama tecrübe istiyorlar
Bursa'da mı yaşıyorsun hafif bir iş bakıyorsun sanırım Bebek bakıcılığı yaptın mı yapar mısın
Evet yaparım
Anladım
İnternete bir bhs sitesi var bende oraya girmek istiyorum kısa süreliğine maaşı fazlaymış ama almıyorlar bir türlü biliyorum belki bu iş yanlış ama başka seçeneğim yok
Yardımcı olurum iş konusunda ama e ticaretten hayal satan cakallardan uzak durman lazım dolandirilirsin
Bana biri snapten iş teklif etti çok güzel bi kızsın yapabilirsin dedi işte ne biliyor musun birileriyle konuşup sahte bi linkten onlara birşeyler aldırmak, linkin sahibi de oymus yarısı senin yarısı benim olur dedi kabul etmedim korkunc insanlar var ya
Sen ne dion ya
Ben pc konusunda uzmanım ikna kabiliyeti iyi olan insanlar dolandırma konusunda uzman
Sanaldan oara kazanmak kolay. Sadece sohbet ederek vb. yüklü para kazanılıyor. Riskli bişi de değil. Hala yapar ve kazanırım. Senlik bişi bilmem ama
Aslında sanal yazmadım site düzeltmiş ben sadece tecrübesiz nerede çalışabilirim diye sormuştum
Anladım ilaki tecrübesiz personel alan vardır. marketlere sor. Ama acil ihtywicb varsa dediğimi dene derim
Kolay para kazanmak diye bir şey yok
Tabiki yani insancıl şartlarda çalışabileceğim bi iş demek istedim zor ve ağır değil anlamında
Part time iş ara
sugarbaby olabilirsin yeteneklerin neler?
Ne yeteneği
ne iş yapacaksın anladığın ne var diyorum
Hicbisey iste daha önce hiç çalışmadım diyorum ya
Birikimin varsa ticaret yapabilirsin. Al sat falan
Birikimim yok elinde para tutabilen biri değilim hemen harcıyorum
Ailem çok varlıklı onlardan istemek istemiyorum sadece, zaten onlara güvenip okulu bıraktım. Ayrıca terbiyesizlik yapma %70inizin annesi eğitimsiz ve ev kadını o rahat bi iş sorunca da prno çek mi diyecektin
Zor bir iş yapmak istememekte ne var senin aklına direkt o geliyorsa sen onu yap senin anladıklarından de ben sorumlu değilim zihniyeti pis insanları hesap ederek yaşamak zorunda mıyım
Kolay para derken çok kolay ise olabilir
Ne kadar kolay?
Sana hemen güzel bir iş vereyim
@EemreE34 olm sen ne boş adamsın lan
@Cerenselım doldursana 😊
Kolay para deme başka şeylere çıkar bu
Zor olmayan bi iş arıyorum, ben söylediklerimden sorumluyum başkalarının anladıkları umurumda değil
Kolay para deme rahat bir iş de
Kolay para denince farklı yere çıkar
Köftecı yusuf alıyor diye bılıyorum
Hangi bölümdeydin kral
Lisede bıraktım
Çalışmayı seven biri isen rahatlıkla iş bulursun danışmanlık vs. nerde oturuyorsun ne iş yapmak istiyorsun kafanda yokmu bişey
Daha önce hiç çalışmadım 18 yaşındayım
Gel bizim burada çalış kral dfmslkflds
Ne işi ki
Fabrikada bizim aşağıda işçilerle beraber çalışırsın
harcanırsın
Hangi ildesiniz
kötü işler.
Anan yapsın
o zaman kolay para demeyeceksin
Kolay bi iş demişim öyle olsa okulu bıraktıgımdan niye bahsedeyim işine geldiğini anlayıp sucu bana atma yemezler
Aylik 50 yeter mi
Evet
al ver yaparak
Nerede yaşıyorsun
Bursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?